Следва

5 ключови признака, че имате дефицит на витамин D

Чудото на живота: Парис Хилтън стана майка за първи път

Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум станаха родители за първи път: it's a boy!

Celebrities преди 1 година

Малка изненада в селебрити наратива: за последно видяхме и чухме нещо "голямо" за най-известната блондинка в света през септември миналата година на подиума Versace Spring 2023. Човек се завърти, това-онова, и се появи ново звездно бебе. Новината съобщи самата тя в Instagram, публикувайки традиционната композиция, на която държи бебето за ръка. "Не мога да опиша с думи колко си обичан“, е описанието.

Детето е родено от сурогатна майка. "Винаги съм искала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме“, казва 41-годишната Парис Хилтън пред People . "Ние сме супер развълнувани да създадем свое семейство заедно и сърцата ни вече бият за нашето бебе."

Припомняме, светската личност и икона на 2000-те Парис Хилтън, дъщеря на милиардера Ричард Хилтън, и бизнесменът Картър Реум се ожениха през 2021 г. след три години връзка. Церемонията се състоя в имението на покойния дядо на булката в Бел Еър, сватбата се отпразнува няколко дни. Това е първи брак за Хилтън, развиващ се по най-естествения начин - честито! 

Преди няколко години Парис Хилтън призна, че мечтае за деца, и каза, че ще се заеме с този въпрос веднага след сватбата. През 2020 г. тя разкри, че е замразила яйцеклетките си по примера на бившата си асистентка Ким Кардашиян. Хилтън също призна, че мечтае за близнаци: момче и момиче.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 3 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.