Следва

Еволюция на стила: Doja Cat, новата Лейди Гага

We Love: ботите на The Row и кашмирени панталони, пъхнати в тях

Каталозите и ревютата на The Row са оптималният пътеводители към вечния гардероб, постигнат с обичайни стилистични средства, но не съвсем

All fashion преди 1 година

Те могат да се изучават като ръководство за небанални начини за носене на познати и прости неща. В същото време много (ако не и всички) компоненти за подобни стилови комбинации вече са в гардероба ви - това, което остава, е да комбинирате всички части от пъзела и да се насладите на грандиозните резултати. И така, от лукбука на новата колекция есен-зима 2023, който беше публикуван днес (марката реши да се въздържи от ревю и се ограничи до заснемане), научихме кой е най-добрият начин да носим базовите си спортни долнища от трико в такова студено време, каквото е сега. Просто трябва да бъдат напъхани в елегантни боти с остър връх (проверихме, новата колекция на американската марка на близначките Олсън все още не се продава никъде, но сме първи за чифт боти като тези).

Правим го така, че само краищата на панталоните да са пъхнати в обувките, а самите крачоли трябва ефектно да висят над глезена, създавайки деликатен обем. Това е своеобразен отговор на доста изтърканото съчетаване на маратонки с разкроени панталони с маншет, които модните инфлуенсъри толкова харесват. Тук имаме същия принцип на комбиниране на спортни артикули с елегантни - но, така да се каже, наобратно. Стилистичните трикове с шалове също заслужават внимание: марката предлага да ги носим или в тона на обемното палто и като неразделна част от него, или, напротив, контрастиращи - но винаги пъхнати под колан или чанта, препасана през кръста. Последният съвет може би не е най-практичният, но пък е супер ефектен (вижте още: The Row, Spring 2023 READY-TO-WEAR). 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.