Следва

Дзадзики - лесно, леко, лирично сосче и неговата оригинална рецепта

Бебе номер три за Бехати Принслу и Адам Лавин

Адам Лавин, 43, и Бехати Принслу, 34, си имат трета рожба 

Celebrities преди 1 година

Щастливата новина за раждането на бебето разкри анонимен източник пред сп. "Пийпъл". Не се уточняват точният ден на раждането, пола или името на бебето, което не пречи да кажем от сърце: Честито! (вижте още: Адам Лавин декорира къщата си страхотно! Той, Бехати и дома им за Architectural Digest

Адам и Бехати се ожениха през 2014-та и са родители и на 6-годишната Дъсти Роуз и 4-годишната Джио Грейс (вижте още: Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи).

По време на третата бременност на Бехати избухнаха няколко скандала. Адам беше обвинен в изпращане на флиртуващи съобщения до няколко жени, след което обяви, че, да, направил е грешка, но никога не е имал връзка с друга.

„Нямах афера, но прекрачих границата в момент от живота си, за който съжалявам. Най-голямата грешка, която можех да направя, беше да бъда наивен и глупав да рискувам единственото нещо, което има значение за мен в живота. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще преминем през това заедно“, писа по повода Адам в Instagram (Петъчна доза СЕКС: Адам Лавин - лошото момче, което обича жените).

 

More from View Sofia

Помощ: изхвърлете незабавно тези 7 неща от вкъщи, носят лоша поличба

All About Life преди 2 години

Счупени предмети, снимки с дефекти и дори празни бутилки - често пазени напълно несъзнателно, тези вещи носят кофти късмет и всяка сантименталност около запазването им трябва мигновено да отпадне. Кои са нещата, които, намирайки се около нас, могат да се превърнат в неприятности за собственика си, пишем надолу >>>   

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.