Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Ще бъдете нетърпеливи да накарате финансите си на преден план този месец. Със слънцето във Водолей и във вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, до 18 февруари, следващите седмици са чудесни за създаване на бюджет, разработване на план за спестявания и може би продажба на артикули, които вече не искате или от които не се нуждаете. Можете също така да измислите иновативни начини за намаляване на разходите си, повече рециклиране (не само в буквален смисъл) и повторно предназначение. И ако имате брилянтна идея за страничен бизнес, това би било добър момент да я приложите в действие.

Въпреки това, заради Пълнолунието в Лъв, аспектиращо Уран, на 5-ти, би било добра идея да внимавате с разходите си, особено около тази дата. Въпреки че сте внимателни и се опитвате да спестявате, тази лунна фаза може да ви накара да се разхищавате импулсивно, което ще провали усилията ви да запазите контрола. Ако почувствате, че се задава изкушение, спрете и обмислете последствията, преди да похарчите каквато и да е сума.

Меркурий се премества във Водолей на 11 февруари, което ще помогне в усилията ви да създадете допълнителен доход. Ако мислите извън кутията, бихте могли да измислите някои доходоносни идеи.

На 18-ти Слънцето се премества в Риби и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, за годишния си четириседмичен престой там. Тъй като Венера вече е в тази зона, вероятно ще бъдете много по-чувствителни към другите и техните чувства. Ще уловите вибрации и атмосфера и ще ви е по-лесно да усетите какво се случва с някого, дори ако той казва обратното. Това ще ви накара да разберете по-добре положението на другите хора и да повлияе на чувствата ви към тях.

Новолунието в Риби на 19 февруари е полезно за нови начала. Проекти, свързани с комуникация, интернет, социални мрежи, е най-добре да започнат тогава за успешен резултат.

И накрая, Венера се премества във 4-ия ви дом, дома на семейството и жилището, на 20-ти, насърчавайки хармонията и помагайки ви да изгладите всички трудности. 

Хороскоп

Още от Astro