Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Вие сте върхът н сладоледа, Водолеи, Защото слънцето във вашия знак ви дава сияйна светлина и засилва фактора на привличане. Ще имате възможности да покажете най-добрите си качества, да изпълните най-личните си нужди и да се съсредоточите върху онези планове и проекти, които са близки и скъпи на сърцето ви. И докато другите може да ви обвинят, че сте егоисти, това е момент, в който само и единствено да давате на себе си.

И все пак Пълнолунието в противоположния ви знак, Лъв, на 5 февруари може да предизвика известно напрежение. Чувствата, които са били пометени под килима, ще прелеят и ще ви е трудно да ги сдържате. Плюс това, с напрегнатия Уран в схемата, може да се изкушите да направите нещо импулсивно, за което да съжалявате по-късно. Би било разумно да се въздържате, докато нещата не се уталожат и не видите по-ясно ситуацията.

На 11-ти Меркурий влиза във вашия знак, давайки ви сила да изразите себе си. Ако имате въпроси за обсъждане, сега е моментът. Преместването на Слънцето в Риби на 18 февруари ще подчертае вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, за около четири седмици. Това е добра възможност да направите равносметка и да помислите как да накарате парите си да работят по-усилено за вас. И ако сте нетърпеливи да започнете страничен бизнес, винаги можете да започнете, разпродавайки артикули, от които вече не се нуждаете. Новолунието в Риби на 19-ти е добър момент да започнете някои навици за управление на парите, които ще ви помогнат да поддържате контрол и да премахнете стреса и безпокойството относно своите финанси.

И накрая, Венера влиза в Овен на 20 февруари, подчертавайки вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането зона. Този сектор от вашата диаграма кипи от енергия, така че използвайте тази възможност, за да се свържете с правилните хора и можете да стигнете далеч. Това е страхотно време да общувате и да наваксвате с хора, които не сте виждали от известно време. 

Хороскоп

Още от Astro