Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Риби, с акцент върху вашия духовен сектор, следващите седмици са вашият шанс да се отпуснете и да презаредите батериите си. Това е възможност да завършите всичко, което вече сте започнали, така че да имате чист лист, когато слънцето се премести във вашия знак на 18 февруари. И ако има въпроси или проблеми, с които да се справите, сега е моментът да намерите края, независимо дали направете това сами или с помощта на съветник, терапевт или лайф коуч. Също така е чудесно време да отбелязвате мечтите си, да водите дневник, да медитирате и да се свържете с вътрешния си свят.

Пълнолунието на пети може да се нуждае от внимателно боравене, особено ако съвпада с чувство на изтощение или преумора. Тази лунна фаза се провежда през оста на вашия начин на живот и включва независимия Уран, който създава напрегнат ъгъл. Може да е мъдър ход да опростите деня си и да се опитате да си починете колкото можете повече. Това може да бъде и призив да съкратите работното си време, особено ако се чувствате стресирани.

Любознателният Меркурий се премества във вашия духовен сектор на 11 февруари и присъствието му тук може да ви вдъхнови да се свържете с някой, който може да ви помогне да преодолеете ограниченията си. Ако имате любим автор, четенето на негови/нейни книги може да бъде много полезно.

Преместването на Слънцето във вашия знак на 18-ти означава, че ще бъдете в стихията си през следващите четири седмици. Използвайте тази възможност, за да проектирате своите таланти и способности в света. Това е вашето време, така че правете това, което ви харесва. Съсредоточете се върху себе си и вашите нужди от промяна.

И накрая, Новолунието във вашия знак на 19 февруари е връхна точка и най-доброто време за започване на проект, създаване на добър навик, извеждане на връзка на следващото ниво или придвижване към важна цел. 

Хороскоп

Още от Astro