Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Вие сте в светлината на прожекторите този месец, Телци. Слънцето във Водолей означава, че седмиците до 18 февруари са чудесни за демонстриране на вашите умения и подчертаване на силните ви страни. Това е време, в което е добре да говорите за своите победи и успехи и да уведомите другите на какво сте способни.

Пълнолунието във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 5-ти може да подчертае ситуация, която тихо натрупва напрежения у дома. Може би балансът работа/личен живот (от ваша страна) не е окей и семейството ви смята, че сте твърде заети с работата или кариерата си и не им обръщате достатъчно внимание. Това е вашият знак, че нещо трябва да се промени.

Въпреки това, след като Меркурий се премести във Водолей на 11 февруари, вашият 10-ти дом, дома на кариерата, е подчертан още повече. Това е добър момент да се свържете с онези, които могат да ви бъдат полезни по пътя към успеха. Това също е възможност да правите запитвания, да събирате знания и да усвоявате умения, които ще ви помогнат да продължите напред.

Когато Венера в Риби съвпадне с Нептун в средата на месеца, ще бъдете твърде лесно привлечени да помагате на приятели или да се ангажирате и да отделяте доброволно времето си. Ще ви е трудно да кажете "не“, дори когато имате нужда от това.

Вашият социален живот ще се оживи, след като Слънцето се премести в Риби за годишния си четириседмичен престой в този знак, на 18-ти. Ще сте нетърпеливи да се свържете с други, които имат творческа жилка и споделят вашите интереси. Независимо дали са художници, музиканти или актьори, ще бъдете вдъхновени от тяхната работа и начина им на живот. Новолунието в Риби на 19 февруари в този смисъл е отлично за присъединяване към клубове, проучване на нови социални кръгове или може би за създаване на собствена група, която да се съберат хора с еднакви мисли.

И накрая, Венера се премества в Овен и на 20-ти, носейки възможност да покажете на себе си повече любов и признателност. Бъдете добри и се насладете на малко грижи за себе си и повечко глезене в този момент. 

Хороскоп

Още от Astro