Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Слънцето във Водолей осветява вашия 9-ти дом, дома на пътуването и приключенията, за няколко седмици, Близнаци, което прави това чудесно време за пътуване и покоряване на нови хоризонти, нови преживявания и ваканционни приятелства. Ще бъдете нетърпеливи да излезете от зоната си на комфорт и да направите the leap of faith. Това е отличен шанс да грабнете възможностите, които ви предизвикват и допринасят за вашето лично израстване.

Все пак внимавайте какво говорите около 5 февруари, тъй като Пълнолунието в харизматичния Лъв и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, може да съвпадне със сблъсък на мнения и може би спор. Ще имате много емоционални възгледи по ключов въпрос и може да прехвърчат искри, ако се свържете с някого, който има противоположна гледна точка.

Любознателният Меркурий, вашата водеща планета, се премества във Водолей на 5-ти, насърчавайки ви да видите по-голямата картина. Ще бъде по-лесно да се отдръпнете и да се ориентирате; може да сте очаровани от нови предмети или нетърпеливи да научите ново умение и това е един от най-добрите моменти за действие.

Готови ли сте да се насладите на това да сте в светлината на прожекторите? Преминаването на слънцето в Риби на 18 февруари ви поставя в центъра на вниманието. Това е вашият шанс да подобрите репутацията си, да докажете стойността си и да се рекламирате по какъвто начин можете.

Би било полезно да си поставите няколко цели този месец и да ги направите дори малко недостижими. По този начин ще бъдете на път да постигнете целите си и дори да ги надхвърлите. Просто се опитайте да избягвате да се оставяте и да се носите по течението. Няма да постигнете много, ако се поддадете на това.

Новолунието в Риби на 19-ти е призив за започване на нови планове, проекти и всичко друго, което ви поставя на нов път. Ще почувствате прилив на ентусиазъм, което ще ви затрудни да устоите на призива за действие.

И накрая, Венера ще премине в Овен от 20 февруари, което означава, че следващите седмици могат да бъдат много забавни в социален смисъл. Забавлявай се! 

Хороскоп

Още от Astro