Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Раци, този спокоен месец носи възможност за създаване на повече богатство, нови открития и приемане на предизвикателства и амбициозни цели. Слънцето е във Водолей до 18 февруари и ви поставя в позиция да направите равносметка на финансите си, да изплатите дългове и да накарате парите си да работят по-усилено за вас. И ако управлявате бизнес, ще сте нетърпеливи да го накарате да расте, използвайки авангардни идеи и технологии.

Финансите може да заемат челно място в дневния ви ред този месец, особено около времето на Пълнолунието в Лъв на 5-ти. Може да имате неочакван разход, който трябва да платите, или ще осъзнаете как пръскате пари, но и едновременно сте готови да направите нещо по въпроса. Ако смятате, че трябва да се похарчите, тогава малко грижа за себе си и повече глезовтии биха били страхотна инвестиция.

Меркурий се премества във Водолей на 11 февруари, така че искате, повярвайте ни, да насочите ума си към разрешаване на витаещи проблеми. Това е добър момент да се свържете със съветник или лайф коуч, който може да ви помогне да разрешите всички пречки пред изобилието, успеха и щастието.

Слънцето преминава в Риби на 18-ти. След период на интензивност ще сте готови да пътувате, да изследвате нови възможности и предизвикателства, да учите и да търсите преживявания, които насърчават вашето лично израстване.

Новолунието в този сектор на следващия ден е най-доброто време за ново начало. Планирате ли да стартирате проект, да започнете курс или да тръгнете на пътешествие? Ако направите своя ход в този момент, ще бъдете подпомогнати от лунния прилив.

И накрая, Венера се премества в огнен Овен на 20 февруари, така че ще бъдете много проактивни в установяването на правилните връзки, особено с всеки, който може да ви бъде полезен в бъдеще. Има и потенциал за романтика с някого със същата професия като вас. 

Хороскоп

Още от Astro