Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

След като Сатурн до скоро минаваше през вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и добрите навици, вероятно сте проучили всички възможни начини да се организирате и да бъдете по-ефективни. Сега присъствието на Слънцето в тази зона може е призив да промените рутината си и да станете още по-продуктивни. Вашата фитнес стратегия също май се нуждае от известно пренареждане и тъй като 2023 г. едва започва - сега е времето да влезете във върхова кондиция, доколкото можете.

На 5 февруари Пълнолунието в Лъв подчертава работата върху вътрешната свят. Може би имате таланти, които трябва да бъдат изразени, и тази лунна фаза ще разкрие какви са те чрез сънища и щастливи съвпадения. Ако се чувствате претоварени, отделете повече време за почивка и презареждане.

Меркурий се премества във Водолей на 11-ти, засилвайки желанието ви да постигате целите си с лекота. Неговото влияние внася авангардни идеи и брилянтни прозрения в микса. А свързването със сродни души може да бъде ценен източник на подкрепа.

Взаимоотношенията ще вървят по-гладко с преминаването на Венера в Риби. Слънцето се присъединява към нея на 18 февруари, поставяйки фокуса върху по-големи взаимодействия и работа в екип, вместо самостоятелни действия. Ще бъдете готови за компромиси и преговори. Освен това ще бъдете чувствителни към това, което хората наистина мислят и чувстват, дори ако казват обратното. Това ще бъде предимство, ако го използвате разумно.

Новолунието в Риби на 19-ти е чудесно за нови начала, особено такива, свързани с партньорство, сътрудничества, бизнес планове и екипни проекти. Каквото и да искате да започнете, направете го тогава. И накрая - съблазнителната Венера се премества в Овен на 20 февруари и нейното присъствие там може да засили вашите желания. Ако искате нещо, ще направиш всичко възможно, за да го получите. 

Хороскоп

Още от Astro