Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Скорпиони, Слънцето във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, (до 18 февруари) ви дава шанс да се отдръпнете от живота и да видите нещата в перспектива. Използвайте следващите седмици, за да се погрижите за себе си, да презаредите батериите и да прекарате повече време с любимите хора. Ако искате да разкрасите дома си и да му придадете нова форма за пролетта, сега е моментът. Малко разчистване на първо време ще направи всяко предекориране много по-лесно.

Пълнолунието в Лъв на 5-ти може да съвпадне с недоразумение и да разбие всяко чувство за мир, което имате. Тази лунна фаза е под ъгъл към Уран, така че всяко разстройване може да бъде взето по грешен начин и да причини прекъсване на ключова връзка. Би било добра идея да не се наранявате толкова, че в крайна сметка да правите емоционални демонстрации на публично място. Ще се видите в не най-добрата си светлина. Ако трябва да вземете важно решение, изчакайте няколко дни, докато нещата се уредят.

Меркурий се премества във Водолей и на 11 февруари, което ще ви вдъхнови да си закупите нови джаджи или технологии, за да подобрите нещата у дома. Бизнес идея, върху която работите, също може да се материализира. Ако действате практично, ще имате успех.

Слънцето преминава в Риби и на 18-ти и въвежда време, в което романтиката, креативността и насладата от живота стават по-голям приоритет. Въображението ви ще е на върха, предоставяйки страхотна възможност да се отдадете на уменията и талантите си и да създавате изкуство, handmade неща, музика или нещо друго, което обичате да правите.

И накрая, новолунието в Риби на 19 февруари е отлично време да популяризирате работата си, независимо дали чрез социални мрежи или по други начини. Никога не знаете кой може би гледа и да се възхищава на това, което правите. 

Хороскоп

Още от Astro