Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

С пристигането на февруари Слънцето се премества във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, и ви насърчава да се свържете с хора с подобно на вашето мислене. Ако те споделят вашите идеи и интереси, може да са готови да ви дадат съвет относно важни планове и проекти. Ако обмисляте да започнете онлайн бизнес или да разширите такъв, следващите седмици са идеални за превръщането на това в реалност.

И все пак, Пълнолунието в Лъв на 5 февруари се нуждае от внимателно отношение, защото може да съвпадне с проблем, който хвърля на вятъра цялата работата. Тази лунна фаза е под ъгъл с Уран, така че може да се случи нещо неочаквано, което да обърка плановете ви. В същото време може да се окаже, че ръката на съдбата пренарежда нещата в съответствие с вашата съдба.

Меркурий преминава във Водолей на 11-ти и тази брилянтна планета ще бъде голяма помощ за вас, когато става въпрос за компютри, технологии и всички въпроси, свързани с интернет. Ако трябва да научите нови умения, за да напреднете в играта, това е чудесен момент да действате.

Бъдете спокойни около 15 февруари обаче. Венера тогава съвпада с мечтателния Нептун и вашата перспектива може да бъде леко изкривена. Би било неразумно да вземате решения набързо, така че изчакайте, докато имате повече яснота.

Слънцето преминава в Риби на 18-ти и ще прекара около четири седмици във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището. Това е добър момент да освободите газта и да опростите живота си. Използвайте тази възможност, за да се подхранвате, да се отпуснете, да презаредите и да се ориентирате. Новолунието в Риби на 19 февруари е идеално за стартиране на домашни проекти, независимо дали сте нетърпеливи да ремонтирате, подредите или дори разхвърляте.

И накрая, великолепната Венера се премества в Овен и на 20-ти, насърчавайки творческата ви страна да грее. Това е време за забавление. 

Хороскоп

Още от Astro