We Love: Марта Стюарт, 81, новото селфи и причините за младата кожа

We Love: Марта Стюарт, 81, новото селфи и причините за младата кожа

Марта Стюарт току-що доказа за пореден път, че живее най-добрия живот на света. Г-жа Стюард хоп-на в Instagram, за да сподели серия от селфита по време на фризьор и сиянието й е goals

"Докато лежа в измивния стол на @FredericFekkai се появи идеална светлина за ново селфи!!!“ пише тя. "Нито един втори опит за снимка!!! Кожата изглежда добре след сухия студен януари и правенето на пилатес през ден.“ Тя не греши. Окъпана в топлия блясък на салонното осветление, кожата й изглежда гладка и сияйна. Не се задоволява с публикуването само на едно безупречно селфи (и защо би била?), по-късно тя даде на последователите си това, което искаха - още три.

"Това са другите три селфита, които си направих“, добавя тя. "Изражението ми е по-добро на първото, но кожата ми изглежда страхотно във всички“, заявява тя. Марта приписва това на "страхотна дерма по рождение“ плюс 40 години процедури за лице с Марио Бадеску за все още младежкия тен, както и здравословен подход към диетата и упражненията. Резултатите говорят сами за себе си, не е като да няма и малко фотошоп, мислим, but we love. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.