Следва

Секси и пораснал Аштън Къчър на корица: за брака с Деми Мур и опитите им за деца

We Love: Парис Хилтън като Мерилин за арабския Vogue

Парис Хилтън, която наскоро стана мама, е лицето на февруарския брой на арабския Vogue

Celebrities преди 1 година

За фотосесията отговаря руският фотограф Абдула Артуев, а стилист е Амин Джрейсати. Именно той избира образа на Мерилин Монро за 41-годишната Парис. На снимките Хилтън позира в бял халат и с купища от "най-добрите приятели на момичетата" - диамантите.

Парис нарича Монро свой идол и многократно копира вида й при светските си прояви.  Превъплъщението в емблематична американска актриса все още е една от най-популярните идеи за фотосесия (вижте още: Карин Ройтфелд дигитализира Мерилин Монро за корицата си). Наскоро, например, Бела Хадид и Памела Андерсън представиха своя версия на Монро. Някои отиват дори по-далеч: през 2022 г. Ким Кардашиян нае емблематичната „гола“ рокля на Монро за бала на Met Gala Costume Institute, което впоследствие предизвика скандал - Ким, оказа се, повредила дрехата, вероятно спокойна от факта, че е платила надлежно наема за нея, а именно 5 милиона долара. Миналата година образът на Мерилин Монро беше на върха на популярността във връзка с излизането на биографичния филм за актрисата "Блондинка" с Ана де Армас в главната роля. Филмът получи противоречиви отзиви: красивата Армас получи номинации за Оскар и BAFTA за ролята си на ММ, докато самият филм бе "награден" с цели осем номинации за анти-наградата Златна малинка.

Всички искат да са Мерилин, очевидно, но в случая с Парис се е получило наистина шик. За интерпретацията на Пам не сме съвсем сигурни: 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.