Valentine's Giveaway: Flower Bomb Ruby Orchid

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

Причина 1. да имаме Flower Bomb на Viktor & Rolf - почти Св. Валентин е, трябва да ухаем на любов;
Причина 2. да имаме Flower Bomb на Viktor & Rolf - Емрата ни убеди: Майките ни обичат Flowerbomb и тийнейджърките също го знаят – има нещо емблематично в него. Flowerbomb означава много, а посланието на кампанията е за женствеността, което не означава да бъдеш деликатна или слаба. Мисля, че обикновено свързваме женствеността с това, а аз не съм такава. Мисля, че това е наистина важно послание за младите момичета," и трябва да ухаем на любов;
Причина 3. великолепно луксозен е, композиран от праскова и лозов лист, много орхидея, сладка ванилия - и трябва да ухаем на любов!


От P50 до парфюма: Емили Ратайковски споделя зимната си рутина за красота


След десет дни, 13 февруари, в навечерието на Празника на любовта, Flower Bomb Ruby Orchid ще е за един от вас, който последва @viewsofia и отбележи в коментар този човек, който превръща тялото и сърцето в експлозивен Flower Bomb. Участвате колкото пъти желаете - и бъдете любов! 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.