Следва

Сладкишът Пам Андерсън и двете секси стил решения за премиерата на филма й

Няколко нощувки във вилата от The Holiday с Камерън Диас, Джъд Лоу и Кейт Уинслет? Почти възможна идея

Да влезете в обувките на Камерън Диас, когато среща Джъд Лоу? О, да!

All About Life преди 1 година

Какво превръща един филм в култ? Персонажите, историята, връзките помежду им, чувствата, които изпитвате, докато гледате филма? Но има и още нещо... средата, в която се намират главните герои. Няма да забравите малкия, но вечен апартамент на Кари Брадшоу в Манхатан, нали? Така както, всеки, гледал „Ваканцията“, няма да забрави уютната тухлена къща на Кейт Уинслет в английската провинция, която перфектно пресъздава котидж стила. Можем да кажем, че тя е петият главен герой във филма.

За тези, които не знаят - „Ваканцията“ е филм, който разказва историите на две жени – едната американка и успешна, но обсебена от работата си жена (Камерън Диас), чието гадже й изневерява, а другата - англичанка (Кейт Уинслет), която се опитва (но не успява) да забрави бившия си. В момент на отчаяние и копнеж да избягат от собствените си проблеми, те решават да разменят домовете си с напълно непозната през сайт. Така Камерън Диас се озовава в уютната къщичка в английската провинция, а Кейт Уинслет в огромен модерен дом с басейн в Лос Анджелис. Неусетно на 8000км от дома и двете жени откриват любовта (каква романтична комедия би било иначе?).

Известната къща от филма, принадлежаща на Кейт Уинслет може да бъде наета в Airbnb и вече може да пренощувате там (за съжаление, Джъд Лоу не участва). Тя се казва Honeysuckle Cottage, кръстена на цветето орлови нокти, което цъфти през юни и има завладяващ аромат. Завладени от идеята, решихме да запазим места за след месец, но се оказа, че абсолютно всичко е пълно до края на годината. Все пак, препоръчваме да следите, най-лесно - по името на имота - Honeysuckle Cottage и добавката The Holiday. 

За да изживеете емоциите, които Камерън Диас преживява там, имате на разположение, когато мястото се окаже свободно в даден бъдещ момент, една двойна спалня и една единична (предостатъчно всъщност...). А какво ще кажете за една топла вана с мехурчета и английски чай в ръка? Или пък за тиха нощ с чаша вино и книга пред камината? А ако времето е приятно - от терасата можете да се насладите на зашеметяващите залези с гледка към зелените хълмове на Съри.

Факт, вилата от The Holiday е убежище за романтично бягство или за пътешествие с приятелки, които искат да прекарат няколко дни в готина компания, една или повече чаши вино, разговори до среднощ и бурен смях. В крайна сметка, за любовта винаги има време (освен ако на вратата ти не се появи Джъд Лоу, разбира се). Остава да се отвори и мястото, както беше до преди три дни. Не се чувстваме закъснели обаче, ако е писано, ще ни чака.

More All About Life