Следва

Правилата са си правила: не пуснаха Лурдес на Мадона на шоуто на Марк Джейкъбс

Сладкишът Пам Андерсън и двете секси стил решения за премиерата на филма й

Памела беше придружена от синовете си от Томи Лий, вече големи, хубави мъже - Брандън и Дилън 

Celebrities преди 1 година

Памела Андерсън, 55, промотира документалния филм „Памела, една любовна история“, в който най-накрая разказва собствената си история за пътя към славата, бурните романи и секс скандала с откраднатата касета - чистосърдечно, искрено и по приятен начин.

55-годишната актриса присъства на премиерата на документалния филм в Лос Анджелис, където събра погледите в точка с яркочервена рокля с щедро деколте, намигаща директно към ролята й в "Спасители на плажа". Прилепналото творение идва от ателието на дизайнера Naeem Khan. 

Андерсън присъства и на парти в Ню Йорк, организирано по същия случай. Там готината блондинка облече черно-бяло палто Sergio Hudson и сатенена рокля до под ръба на много високите й сандали. Тук косата е пусната, но и в двата случая виждаме една красива и, по-важното, щастлива жена (вижте още: Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата). 

More from View Sofia

Най-лошо облечените на Met Gala 2022, защото да се греши е човешко, но не и когато всички те гледат

Celebrities преди 1 година

Met Gala 2022 всеки път, неизбежно сякаш, доставя на публиката гигантски дози стилистични върхове и, едновременно с това, неизбежни модни падения. Вчера обобщихме най-приятните попадения на понеделнишката вечер на Met Gala 2022, днес правим кратък визуално-текстови преглед на най-спорното, да не кажем най-лошото от тържествената модна вечер, най-важната в календара на световните модни събития, благодарение на усърдието в годините на създаделката - Анна Уинтур. "Позлатен блясък" ли, както изискваше темата? Ми, не, други неща, но не и това...    

Любов: принцеса Марта Луиза избра годеника пред кралските задължения

Celebrities преди 1 година

Единствената дъщеря на норвежките крал Харалд V и кралица Соня обяви намерението си да „разграничи себе си като частно лице от една страна и като член на кралското семейство от друга“

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.