ЧРД 77, Шарлот Рамплинг: красотата няма възраст

ЧРД 77, Шарлот Рамплинг: красотата няма възраст

Актрисата отпразнува своя 77-ми рожден ден на 5 февруари. Супел сладка, свежа и симпатична, тя продължава да грее на модния подиум. Подходът им към годините? „Избрах да остарея, без да се оставям да бъда завладяна от тревожност“. Почитаме тази прекрасна житейска нагласа с най-красивите моменти от женствения път на Шарлот дотук

През януари тя закри Седмицата на мъжката мода в Париж есен зима 2023/2024, като се разходи по подиума на AMI в изрязан топ в синьо и сребристо и срази всички. За Шарлот Рамплинг обръщането на глави по време на модно ревю е по-скоро начин на живот, отколкото случайно събитие. Спираща дъха красота, която още през 60-те години я нарежда сред най-търсените модели на лондонската сцена. Пронизващи сини очи, дълбоко преметната настрани коса и целуната от слънцето кожа с лунички са запазения знак на тази красива жена вече повече от 60 години в окото на обективите.  

Нейният подход към стила...

На 5 февруари Шарлот Рамплинг навърши 77 години и все още редовно присъства на червените килими и в първите редове на модните ревюта, където се откроява с онзи смътно доловим андрогинен чар, който винаги е бил нейна характеристика, и с безгрижието, което само автентична икона, муза на страхотни фотографи и дизайнери може да си позволи. Родена във Великобритания, тя прекарва по-голямата част от живота си във Франция, както се вижда от нейната подчертано парижка привлекателност. „ По-малкото е повече “ е подходът, който мадам Рамплинг възприел както в модата, така и в красотата. Дори в справянето със стареенето Рамплинг демонстрира характерното за французойките вродено и безпогрешно чувство за баланс.

… и това към стареенето

„Избрах да остарея, без да се оставя да бъда завладяна от тревога“, казва тя. „Искам да кажа, това е нещо неизбежно, а аз не искам да променям лицето си твърде много. Да кажем, че имам амбивалентно отношение. Не отделям много време за това. Ако се видя в стар филм и след това се погледна в огледалото, си мисля: „ Ех, да, променила съм се". Но, ако съм се променилаа, то е само защото сега съм в различна фаза от живота си". И добавя: "Винаги можеш да си секси. Да си секси, означава да имаш "дълбока страст към живота... Това е нещо автентично и важи за всяка възраст."

Вижте как изглежда визуално този начин на възприемане на живота, супер красиво е, като добавите и предната ни доза френски сексапил без остаряване ала Шарлот Рамплинг оттук >>> 


1974 г


1970 г

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.