Следва

Изложбите, които си струват: Лос Анджелис и киното във фотографиите на Стоян Йоргов в "Ракурси"

Свръхдоза смях и ужас в Кокаиновата мечка от Петък в кината

Вдъхновен от невероятната действителна история

Movies & TV преди 1 година

От този петък, 24 февруари, само в кината ни очаква незабравима среща с Кокаиновата мечка. Вдъхновен от невероятната действителна история от 1985 г. за изгубени 40 килограма кокаин и черната мечка, която ги изяжда, филмът ще предложи на зрителите пред големия екран свръхдоза смях и ужас, гарантиращи най-пристрастяващото киноизживяване на сезона.

В ексклузивно видео режисьорката Елизабет Банкс (Перфектният ритъм 2), продуцентското дуо Фил Лорд и Кристофър Милър (Внедрени в час, Спайдър-мен: В Спайди-вселената) и звездите Кери Ръсел, О‘Шей Джаксън-младши, Олдън Ерънрайк и Марго Мартиндейл ни отвеждат зад кулисите на Кокаиновата мечка и разкриват любопитни и забавни подробности за напълно откачената истинска история, послужила за вдъхновение на филма. Във видеото Елизабет Банкс споделя още и за афинитета си към смесването на различни жанрове и „обличането“ на комедии в друг тип филми – в случая с Кокаиновата мечка, комедията е поставена в хорър, а резултатът е ужасяващо забавен.

С Кокаиновата мечка Елизабет Банкс отдава почит на филмите от 70-те и 80-те, създавайки невероятно смешно, кърваво и развлекателно преживяване, което, по нейните собствени думи, „направо ще разкаже играта“ на зрителите в кината, които „ще се смеят, ще пищят и ще подскачат от вълнение“. Едно е сигурно, никой няма да остане равнодушен.

В Кокаиновата мечка наркотрафикант изхвърля кокаин на стойност милиони долари от катастрофиращ самолет и вбесеният му бос изпраща най-доверения си помощник и своя не особено способен син да намерят и да върнат изгубения наркотик. Двамата влизат в надпревара с полицията, за да се доберат първи до кокаина, но откриват, че вече са изпреварени от… гигантска черна мечка. Заедно с местните горски рейнджъри, група туристи, тийнейджъри и една разтревожена майка, двамата се изправят пред ужаса на погълналия зашеметяващи количества кокаин, 200-килограмов върховен хищник, който спретва незабравима наркотична вакханалия в търсене на още дрога… и кръв.

Режисьор на Кокаиновата мечка е Елизабет Банкс (Перфектният ритъм 2) по сценарий на Джими Уордън (The Babysitter: Killer Queen). Продуценти са Фил Лорд, Кристофър Милър, Елизабет Банкс, Макс Хендълман, Брайън Дъфийлд, Адитъа Суд. В главните роли са Кери Ръсел, О‘Шей Джаксън-младши, Олдън Ерънрайк, Джеси Тайлър Фъргюсън, Бруклин Принс, Крисчън Конвъри, Исая Уошингтън, Арън Холидей, Марго Мартиндейл и непрежалимия Рей Лиота, в една от последните си заснети роли.

Вилнеем с Кокаиновата мечка от 24 февруари само в кината.

More Movies & TV