Следва

Новата дизайнерска колаборация на H&M обещава да не я пропуснем този път

Diesel Fall 2023, READY-TO-WEAR, еволюция на секса

Безопасен секс, неспирно удоволствие, абсолютна свобода, достатъчно експерименти, но също и вечният деним и неговите безброй интерпретации: почеркът на Глен Мартенс (бившият шеф дизайнер на Jean Paul Gaultier) в Diesel отново завладя Милано

 

Runway преди 1 година

Поканата за ревюто, доставена на посочения адрес, бе кутия презервативи с името ни и определените места за сядане, и отрано намекна, че Глен Мартенс ще използва това модно ревю не само за да представи новата си колекция за Diesel Есен/Зима 2023, но и да стартира едно силно, смислено, интересно послание. Разбира се, в чист "дизелов" стил! Така и стана. 

Внушителна планина с над 200 000 кутийки с презервативи Durex в центъра на модния подиум се превърна не само в перфектната обстановка за модно ревю, но преди всичко в химн на безопасния секс и празнуването на сексуалната позитивност като основно човешко право. Свобода, удоволствие, експериментиране и игра са ценностите, които винаги са били в основата на марката, основана от Ренцо Росо и които, с творческото ръководство на Глен Мартенс, заемат още по-централна роля, не само във вдъхновенията за колекциите на бранда, но също и в комуникацията и сътрудничествата с други марки.

„Сексът е прекрасно нещо. Ние в Diesel обичаме да стъпваме по темата и сме много сериозни в това. Забавлявайте се, уважавайте се, пазете се един друг. For Sucsexful Living!“, каза Глен Мартенс, играейки си с думите и смислите в Diesel и анонсирайки по този начин поредното ново сътрудничество на марката. Инсталацията на модния подиум всъщност е идеалният тийзър за следващата капсулна колекция, която ще бъде пусната през април, и е съвместна с Durex. Над 300 000 презерватива ще бъдат раздадени в магазините на Diesel по целия свят. Част от въпросната капсулна колекция вече видяхме на модния подиум вчера в Милано - тениска с поп принт, в който D е Durex, а не Diesel. Останалото от показаната красота очакваме в бутиците през август.  



Цялата колрекция за идните есен и зима е в галерията >>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.