Следва

Разбиваща Дженифър Кулидж в тематичния режисьорски брой на W Magazine

Лукс ли е да го опишеш – новата къща на Бенифър

От Бел Еър в Пасифик Палисейдс – любовното гнездо за 34.5 милиона долара

All About Life преди 1 година

След месеци търсене Бенифър най-после намират къщата на мечтите си и са готови за промяна: придобиването на невероятен имот в Пасифик Палисейдс - шикозен морски курорт на западния бряг, разположен между Брентууд, Малибу, Топанга и Санта Моника. Едно бижу за 34.5 милиона долара, което прогонва облаците и връща спокойствието на двойката след широкообсъжданото им сдърпване на наградите Грами.

Новината, обявена от TMZ, идва няколко дни след публикуването на романтичен пост за Св. Валентин, на който поп звездата и актьорът демонстрират еднакви татуировки: инициалите им в символа за безкрайност - недвусмислено обещание за вечна любов, която се затвърждава и от скорошната покупка на великолепното имение. Продажбата все още не е финализирана, но изглежда Джен и Бен са решени да съберат багажа и да напуснат Бел Еър.


Страхотна Дженифър Лопес на Grammy 2023 - дълбоко деколте на елегантната рокля и Бен Афлек в близост


Новата придобивка на два етажа е изцяло в стила на източното крайбрежие. Алея с павирана пътечка води до входа, заобиколена от райграс и голям басейн. А вътре щастливите собственици могат да се ширят в шест спални и дванайсет бани. Има разкошна кухня, свързана с още една кухня на открито и кът за хапване. Продължаваме към официналната всекидневна с камина, а след това напълно оборудван бар - и двете с френски прозорци, които водят навън. На горния етаж има четири спални със самостоятелни тоалетни и мастър делукс апартамент, който се състои от мека мебел, две бани и два дрешника. От спалнята до банята всичко е с директен достъп до голяма тераса с изглед към двора.

Част от жилището са и винарска изба с контролирана температура, кино зала, фитнес, СПА център, асансьор и кабинет със собствена баня, водещ до закрита веранда. От другата страна на къщата има басейн, джакузи и кът за сядане на открито, покрит с перголи - спокойно местенце, далеч от любопитните очи. Завършваме обиколката с къщата за гости, състояща се от спалня и собствена баня. Яворови дървета осейват целия имот с площ около 4500 квадратни метра. След дълго търсене Бенифър най-после са открили своето райско кътче на Земята!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.