Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.03 - 12.03

„България Еър“ изненада своите пасажери с мартеници

Екипът на националния превозвач им честити 1 март с пожелание за много вълнуващи полети и незабравими изживявания

All About Life преди 1 година

Навръх отбелязването на един от най-обичаните български фолклорни празници – Баба Марта, кабинните екипажи на националния превозвач „България Еър“ зарадваха своите пътници по всички полети с любимия традиционен символ – мартеницата.

Преплетените бели и червени конци, символ на здравето, любовта и дълголетието, очароваха пасажерите на борда на националния превозвач, които веднага окичиха ръцете си с тях.

С този жест, целият екип на „България Еър“, честити 1 март на своите пътници с пожелание за много вълнуващи полети и незабравими изживявания. Това е поредният комплимент, който авиокомпанията прави към пасажерите си, в унисон със стремежа си да се развива, предлагайки все по-добри условия за повече приятни и комфортни полети.

Националният авиопревозвач уважава българските традиции и обичаи, за това за най-големите български празници винаги се стреми да подготви комплимент към своите пътници, за да направи тяхното преживяване на борда още по-позитивно и приятно. По този начин и чуждестранните пасажери имат възможност да се докоснат до българската националност и култура, което е и част от мисията на „България Еър“ като национален авиопревозвач.

More from View Sofia

Теория на кореспонденцията: София & Вальо

Love преди 4 години

"Много хубава двойка сте", е комплимент, който всеки от нас се е радвал да получи, когато околните ни засекат с Рицаря на сърцето ни. Съвместното разбирателство, общите интереси и ценностна система, дори начинът, по който възприемаме света, включително модата, красотата, стила, си личат винаги и безотказно. Разбира се, точно те са и които ни карат да се влюбваме, да се обичаме, да искаме да сме заедно. Непрекъснато, ако може.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.