Следва

„В моето обкръжение мъжете се грижат за децата не по-малко от жените": Кийра Найтли в рядко интервю за Harper's Bazaar

Гостите на шоуто на Chanel в Париж, Пенелопе Крус, Зоуи Салдана и другите

В последния ден на Седмицата на модата в Париж беше показана новата есенно-зимна колекция на френската модна къща Chanel

Celebrities преди 1 година

Гости на събитието бяха лицето на марката, актрисата Пенелопе Крус, звездата от "Аватар" Зоуи Салдана, певицата FKA Twigs, София и Никол Ричи, Томи Дорфман и други известни почитатели, логично облечени отгоре до долу в Шанел. 


Пенелопе Крус


Зоуи Салдана


FKA Twigs


София и Никол Ричи


Томи Дорфман

Новата есенно-зимна колекция под ръководството на Виржини Виар е посветена на камелиите, като символ на модната къща и като един от най- модерните детайли на сезона. Освен и символ на вечната женственост, разбира се (вижте цялата прелестна колекция Есен/Зима 2023 ТУК).  

Във времената, когато поста креативен директор на модната къща се заемаше от легендарния Карл Лагерфелд, всяко ревю на Chanel приличаше на спектакъл (вижте още: Paris Fashion Week: завладяващата история на седмицата на модата в Париж). Моделите дефилираха в инсталации на супермаркет през 2014 година, на огромен "ледник" на ревюто Есен/Зима 2010 година, с акцент върху климатичните промени, или на фона на космическа ракета в реални размери на шоуто през 2016-та. В новото ревю инсталация, специално изработена за шоуто показа огромна камелия, разцъфнала точно в средата на подиума. Връщане към абсолютната женственост, което адмирираме горещо. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.