Следва

We Love: Лейди Гага за Dom Perignon

Разкошна Сидни Суини в сътрудничество с Frankies Bikinis

Актрисата участва и в рекламната кампания

Celebrities преди 1 година

Базираната в Лос Анджелис марка за бански костюми Frankies Bikinis си партнира с носителката на наградата Emmy Сидни Суини (Еуфория, Белият лотос). Актрисата участва и в рекламна кампания на капсулната колекция.  

Суини участва в дизайна на бански костюми и бельо, черпейки вдъхновение от романтиката на италианското лято. Актрисата избира за първата си модна работа дантела, жакардови волани и бродерии. Представена е и нова за бранда щампа "целувка", направена по отпечатък от прелъстителните устни на Суини, 25.

Според Frankies Bikinis колекцията е "най-секси в историята на марката" и се предлага в размери от XS до XXL.

„Супер развълнувана съм от пускането на моята Frankies колекция. Много искахме да създадем продукти, които да ви накарат да се чувствате по най-романтичния и секси възможен начин“, сподели Суини (четете още: Beauty Starter: Сидни Суини за "Еуфория", Бриджит Бардо и защо се определя като парфюмен максималист).

По-рано, през февруари, Frankies Bikinis и Victoria's Secret се обединиха, за да създадат пролетна колекция от бански костюми и домашни дрехи. Изработена в естетиката на 90-те години, ограничената серия включва тринайсет модела: бикини, цели бански костюми, шорти и потници. На артикулите се появиха изображения на крила, които се отнасят до Victoria's Secret - вижте кадрите най-долу в материала. 

 


More Celebrities