Следва

Miu Miu Fall 2023, READY-TO-WEAR

Кайли Дженър плува в кампанията за очила на Dolce & Gabbana

Да, плува. И да, блести 

All fashion преди 1 година

Кайли Дженър е новото рекламно лице на линия очила на Dolce & Gabbana за пролетта на 2023 г. Следвайки стъпките на сестра си Ким Кардашян, която краси рекламите на конфекцията на марката, Кайли прави фурор в поредица от зашеметяващи изображения, заснети от фотографското дуо Mert & Marcus.

На фона на Лос Анджелис, сензацията в социалните медии демонстрира набор от слънчеви и оптични рамки, докато се освежава в басейн (вижте още: На всяка манджа - Кайли, поредната грим колаборация е с Batman). С безупречния си усет към модата, Кайли Дженър излъчва увереност и привлекателност, като не оставя съмнение, че именно тя е, която въплъщава съвременния дамски блясък. Кампанията е конкретно на линията очила на Dolce & Gabbana Spring 2023. 

Основателката на Kylie Cosmetics работи тук със стилистите Александра Роуз и Макензи Грандквист, които подбират за красавицата серия от изцяло черни бански костюми, които идеално допълват стилната гама цайси, които отнасяме в категорията класически, но много секси. 

Междувременно фризьорът Хесус Гереро допринася за гладкия, мокър вид на прическата, добавяйки остра и модерна нотка към цялостната естетика. Розовият грим на Ариел допълнително подсилва чертите на Кайли. Колекцията очила Dolce & Gabbana SS23 е достъпна на dolcegabbana.com и в избрани оптики и търговци на дребно по целия свят.

More All fashion