Следва

4 х супер мацки, 4 х супер ежедневен стил - гласуваме за Шейк, Кравиц, Пелц или Ортега

Рядко попадение: Ким Бейсингър плюс гадже на нестандартно "бременно" парти

Ужасно отдавна не я бяхме виждали публично, тази икона на женствеността и красотата 

Celebrities преди 1 година


Ким Бейсинджър с дъщеря си Айрланд Болдуин

Актрисата, която миналия декември навърши 69 години, присъства на партито на дъщеря си Айрланд, родена от брака й с Алек Болдуин. Ким бе придружена от приятеля си, звездния коафьор Мич Стоун, който е с 10 години по-млад от нея, а двамата са прекрасни заедно (вижте още: Ким Бейсингър на 69! ЧРД с иконичните ретро визии на тази фантастична жена). Романът на двойката датира от над седем години.


Ким Бейсинджър и Мич Стоун

Айрланд организира парти по случай бременността си, за която обществеността научи през януари тази година. Предвид повода можем да кажем, че събитието се оказа нестандартно – моделът избра за тема на вечерта стрийптийза. На партито бъдещата майка се появи по дантелено бельо и с розова перука. Нейният приятел и баща на нероденото дете, музикантът Андре Алън Анхос, беше облечен по-скромно.


Айрланд Болдуин с гаджето

Цяла вечер гостите се забавляваха в известния холивудски стриптийз клуб Jumbo's Clown Room. На следващия ден Айрланд сподели фоторепортаж от празника с абонатите си в социалните мрежи. Снимките показват танцьорки на стриптийз с фалшиви кореми, пари, разпръснати навсякъде, и торта с надпис „Първият стриптийз клуб на бебето“.

Сред звездните гости на празника се забелязаха Хилари Дъф и Румър Уилис, дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур.


Айрланд Болдуин и Румър Уилис


Хилари Дъф

Алек Болдуин и съпругата му Хилария не уважиха нестандартната идея, но не от някакъв вид неодобрение. Актьорът преживява тежки времена заради фаталния инцидент на снимачната площадка на уестърна "Ръжда". Наскоро членове на екипа на филма заведоха ново дело срещу Болдуин, освен това в семейството само преди 6 месеца се роди седмо детенце

More Celebrities