Следва

СО реши окончателно: край на МОЧА

4 х супер мацки, 4 х супер ежедневен стил - гласуваме за Шейк, Кравиц, Пелц или Ортега

Baby, It's Cold Outside 

Celebrities преди 1 година

Зоуи Кравиц

Дали заради силата и вътрешната енергия на Зоуи Кравиц, или поради безупречното чувство за стил, но звездата изглежда страхотно и в най-ежедневния възможен тоалет. Този път холивудската актриса заложи на обемна визия, съставена от черен пуловер с цип, широки дънки и обемно класическо палто с акцентирани рамене. Тоалетът завършват кафяви велурени боти, месинджър чанта, очила и шапка.

Джена Ортега

Джена Ортега се появи по улиците на Ню Йорк в модерен тоалет, който ще повторим при първото затопляне. Актрисата носи черно поло и широки развяващи се панталони в цвят каки. Основният акцент е кожено манто с дължина до земята, което придава така нужния на сексапила огнен вайб. Ортега завърши нещата със стилни аксесоари: чанта, слушалки, приятни очила и сандали на платформа. 

Ирина Шейк

Седмицата на модата в Париж приключи, така че Ирина се прибра у дома в Ню Йорк и веднага нараме грамадна раница и чанта за обувки, очевидно за тренировка. За случая Ирина Шейк избра класическо черно поло и широки дънки в безупречно денимено синьо. Отгоре - кафяво кожено яке, ботуши с квадратни връхчета, стилни очила, колан, пристегнат на кръста. 

Никола Пелц

Никола Пелц продължава да се вдъхновява от стила на 2000-те - тук я виждаме в кропнато кожено яке, напомнящо класическо сако, и сини клош дънки във винтидж стил. Чифт масивни ботуши, лакирана кожена Багет чанта на Fendi, модерни очила и лента в косата - установявате ли заедно с нас колко хубаво беше през 2000-те всъщност...  

Анкета

Като кой ще се разходите през уикенда?

More Celebrities