Следва

Роберто Кавали, 82, стана баща за шести път

Louis Vuitton Fall 2023, READY-TO-WEAR

Ревюто на новата колекция на Никола Гескиер, творчески директор на френската Louis Vuitton, се проведе онзи ден в Музея Орсе в последния ден на Седмицата на модата в Париж

Runway преди 1 година


Изненада: Фарел Уилямс е новият творчески директор на Louis Vuitton


Със сценографията и цялостния имидж на шоуто и този път бяха ангажирани художникът Филип Парено и постановчикът Джеймс Чилунд. Самата колекция, както и декорът, са построени върху идеята за илюзиите: прозрачни "белези" по роклите, двойни яки, тесни корсети вместо пуловери и жилетки, украшения във формата на тромбони, напомнящи стомана фактури на саката и палтата. Както винаги дотук, дизайните на Гескиер попадат в златното течение между историзма и футуризма: с карираните костюми се съчетават огромни кожени джобове, а връхните дрехи в стил "ампир" се комбинират със светещи в тъмното очила (вижте и пролетната 2023 колекция: LOUIS VUITTON, Spring 2023 READY-TO-WEAR).  

Цялата колекция на Louis Vuitton Есен/Зима 2023 е в галерията >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.