Следва

И Кайли Дженър в Maison Margiela, само че за афтърпартито на Vanity Fair на Оскар 2023

Deeply personal: Лейди Гага на Оскари 2023 - тениска, дънки, чисто лице и огромна емоция

Лейди Гага и Hold My Hand на Оскари 2023. Парчето е саундтракът към филма "Топ Гън: Маверик"

 

Celebrities преди 1 година

Припомняме любопитния факт, че преди снощната вечер в медиите се появиха слухове, че певицата е отказала да участва на церемонията заради снимките на филма "Жокера: Лудост за двама". Глен Вайс, продуцентът на шоуто, предположи пред Variety, че Лейди Гага се „страхува да не падне под нивото на представяне, с което е свикнала“ и затова е преценила да не излиза на сцената в Долби театър в Лос Анджелис (вижте още: Оскари 2023: приказна Риана в поръчков тоалет от Маржела).

Въпреки слуховете, певицата пя като змей. В семпла тъмна тениска, дънки, без грим и със сплетена коса (вижте още: Уличният стил на звездите: super basic Лейди Гага, чак невероятно).

След изпълнението на Лейди Гага беше обявен победителят в категорията "Най-добър саундтрак": статуетката отиде при екипа на "На Западния фронт нищо ново", който получи и наградата за Най-добър чуждестранен филм - пълният списък на наградените е тук

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.