Следва

Никога не е късно: възходът на Мишел Йео, чисто новата носителка на Оскар

Royal Wedding: Иман, принцесата на Йордания, се омъжи за любимия Джамел

Приказка от 1001 нощ  

Celebrities преди 1 година

Принцесата на Йордания Иман се омъжи за своя избраник Джамел Александър Термиотис, 28, на приказна сватбена церемония в Аман през уикенда.

25-годишната дъщеря на кралица Рания и крал Абдула II предпочете за най-важния ден нежна булчинска рокля с изящна бродерия по ръкавите и деколтето от модна къща Dior. Сватбеният стайлинг заовършват диамантени обеци и тиара, принадлежала някога на бабата на принцесата, но много любима и на красивата й майка, която я носи и на посещението си в Бъкингамския дворец през 2001 г.  

 

Кралица Рания сподели десетки снимки от тържеството и ги придружи с думите на една щастлива и горда майка: „Иман, моля се следващата глава в живота ти да ти донесе толкова радост, любов и смях, колкото ти ни донесе през годините. Поздравления за булката и младоженецът". 

По-късно, Рания добави: „Моя скъпа Иман, това не е сбогуване, ти винаги ще си в мислите и сърцето ми. Бог да те благослови“.



Братът на Иман Хюсеин бе мъжът, който я отведе до олтара. Хюсеин написа в социалните мрежи: „Благодарен съм за всички безценни моменти, които споделих с вас и съм безкрайно щастлив да съм до вас на сватбата ви днес... Скъпи Иман и Джамел, пожелавам ви съвместен живот, изпълнен с благословия и щастие". 


Иман и Джамел, който е успешен финансист, базиран в Ню Йорк, се сгодиха на 6 юли миналата година.



Пожелаваме на двамата влюбени любов като тази на краля и кралицата, т.е. чисто новите тъст и тъща на щастливия Джамел!  Припомняме, че една от най-симпатичните кралски двойки в света отпразнуваха своята сватба през 1993 г.  



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.