Следва

Риана и A$AP Rocky на Оскари 2023: любов и ментов сладолед

Модел до модела на афтърпартито на Оскари 2023 - супермацките от 90-те и наследничките им

От Наоми Кембъл до Хелена Кристенсен

Celebrities преди 1 година

Ако червеният килим на Оскарите носи изисканост, то афтърпартито на Vanity Fair носи блясък. Тази година модата на синия килим пред Центъра за сценични изкуства Wallis Annenberg беше готова за дансинг както винаги. Някои, като Александра Дадарио и Лили Олдридж, блестяха ярко, искрящи в пайети на Alexandre Vauthier и латекс на Balmain; други, като Дейзи Едгар-Джоунс в Gucci и Емили Ратайковски във Feben, се разголиха напълно - стилов фон на събитието от самия му старт преди няколко години. Имаше и любовни двойки, като моделът Кая Гербер и номинантът Остин Бътлър.

Един от най-вълнуващите елементи на афтърпартито, разбира се, е разширеният списък с гости. Номинираните за Оскар, водещите, награденият актьорски състав и екипите на лентите присъстват на емблематичната церемония; през 2023 г., на 95-ата годишнина на Оскарите, холивудския елит бе предвождан от Кейт Бланшет в Louis Vuitton, Мишел Йео в булчински Dior и Флорънс Пю в къса рокля с наметало от Valentino. Афтърпартито на Vanity Fair обаче приветства спортистите и IT-момичетата извън индустрията; сред тълпата тази година бяха сестрите Кендал и Кайли Дженър, Джиджи Хадид в Zac Posen и Хънтър Шафър от Euphoria в Ann Demeulemeester, плюс още десетки ефектни присъствия.



Но имаше и една по-специална група, която привлече вниманието в началото на соарето - лица, познати както на хората от индустрията, така и на случайния потребител на мода. Става дума за бившите и настоящи супермодели, доминиращи на червения килим на Vanity Fair, преподавайки на останалите гости майсторски клас по позиране. 

Наоми Кембъл носеше Schiaparelli – изумителна дълга рокля с кожени апликации от най-новата есенно-зимна колекция на Daniel Roseberry ’23/’24. Припомняме, че самата Наоми дефилира на ревюто преди седмици в Париж, макар и с различна рокля.

Хелена Кристенсен облече пухкава рокля на русалка в бяло, препасана с тънък сатенен пояс на талията от Atelier Hekayat и Emilia Wickstead.

Амбър Валета избра костюм от три части в сметанов нюанс с бюстие с пера.

Каролина Куркова предпочете къса Balmain рокля, декорирана с нещо като коледна панделка на корсажа.

Ева Херцигова е приказна в сатенената си рокля в нежно ръждиво и със стъпаловидно деколте от Арва Ал Амари и Емилия Уикстед.

Супермоделите от по-новата ера допринесоха със собствен стилов почерк. Елегантна, кадмиево жълта рокля помогна на Джоан Смолс да се открои на синия килим с чудновата кройка на дрехата си, копираща силуетите от 30-те години на миналия век.

Иман Хамам избра Saint Laurent в черно, точно както направи и Хейли Бийбър

Адвоа Абоа съчета своята Loewe със скулптурна прическа, която безкрайно й отива. 

Алесандра Амброзио избра творение на Dundas - сребриста мрежеста рокля от базирания в Лос Анджелис лейбъл.

Стела Максуел се присъедини към екипа на гостите, избрали архивни визии за вечерта - роклята й е от есенно-зимната колекция на Versace '19/'20.

Кара Делевин, която предпочете пурпурен Elie Saab за основната церемония по връчването на Оскар, се премени в корсетна рокля Del Core за афтърпартито, драпирана от прозрачен шифон.

И накрая, Витория Черети мина по червения, но всъщност син килим в прозрачна черна рокля с високи до коляното ботуши на ток в допълнение.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.