Следва

Transformers: Ребъл Уилсън преди и след отслабването in the same dress

Мхм, малко пияна или много весела Никол Кидман на Оскари 2023

Мрежата не спира вече трето денонощие да обсъжда поведението на Никол Кидман в тържествената Оскарова нощ 

Celebrities преди 1 година

Актрисата се появи пред фотографите и започна да позира, но някак странно, или маниерно, както го нарекоха някои колеги от западните СМИ. Веднага тръгнаха предположения, че мисис Кидман е пийнала нещо за кураж преди важния имиджов момент. 

„Никол Кидман вече е пияна?“, туитна в същия момент потребителят @LounaCee.

"Никол Кидман, не ме интересува, че си пияна на червения килим. Това е поведение на кралица", написа друг - @mylesmyles94.

Актрисата излезе на килима със съпруга си Кийт Ърбан, а нежната целувка се случи умишлено и артистично пред всички.



Поведението на актрисата на публично място не за първи път поражда въпроси. Така по време на церемонията по връчването на Оскар през 2017 г. публиката отбеляза, че Никол Кидман аплодира странно, само с длани и широко разперени пръсти. По-късно актрисата обясни: страхувала се да повреди скъпите пръстени.





Миналата година Никол Кидман беше критикувана след участието си в шоуто на Balenciaga: много хора не харесаха походката й на подиума, според хейтърите твърде далеч от поведението на модел. Самата Никол Кидман реагира с хумор на тези критики и дори публикува едно от осмиващите я видеа в своя Instagram. 

Междувременно някои медии съобщиха, че Том Круз умишлено е пропуснал Оскарите тази година, за да избегне среща с бившата си съпруга Никол Кидман. Двамата, припомняме, се разведоха през 2001 г., като раздялата беше болезнена. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.