Следва

Оскари 2023: БИЖУТАТА на звездните шии, уши, китки...

Transformers: Ребъл Уилсън преди и след отслабването in the same dress

Ребел Уилсън се гордее с нова фигура и с право получава аплодисментите ни. За да демонстрира симпатично невероятната си физическа трансформация, известната актриса облече в нощта на тазгодишните Оскари същата рокля, с която се появи и на церемонията преди 3 години. Браво за волята, силата и примера!  

Celebrities преди 1 година

43-годишната филмова звезда се появи на афтърпартито на Vanity Fair, традиционно провеждащо се непосредствено след награждаването, в същото златно творение на Джейсън Ву.

„Оскари 2023. Устойчиво, отново нося моята рокля на Джейсън Ву от Оскари 2020“, написа Ребъл.

Рейбъл бе придружена на партито от годеницата си Рамона.

Миналата година Ребъл разкри, че тайната на нейното драстично отслабване всъщност се крие в ходенето пеша.

„Лекарят ми каза: Ребъл, най-добрият начин да намалите нежеланите телесни мазнини е просто да ходите. Не е задължително да е с висока интензивност или изкачване, а само умерено ходене за един час на ден. Ако можете да го направите за вас, за вашия тип тяло, това е най-добрият начин да стопите нежеланите телесни мазнини."

„Понякога най-простото нещо като излизане и ходене по един час на ден е най-нежното нещо за тялото ви и то ще ви благодари за това“, каза Уилсън пред Apple Fitness+ миналата година.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.