Следва

"Всеки сам си преценя": Жерар Пике за публичния сблъсък с Шакира

Диана Димитрова: Ще съдя Вергов за клевета

Нарича го "изрод" и "рецидивист с психични отклонения" и се заканва да го съди за клевета, въпреки че може би посоката е тъжба, както описваме по-долу    

Celebrities преди 1 година

Актрисата и художник реагира преди малко, след като по-рано днес разпространихме официалното изявление на Юлиан Вергов по повод обвиненията спрямо него за упражнено преди пет години физическо насилие.

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес", написа Димитрова в социалната мрежа.

"По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по -тъжно е, че е толкова добре "пазен" от закона", допълни тя. След което припомни прословутото си гостуване по бТВ: "Когато гостувах там споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже".

"Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи. Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод".

Припомняме, че Софийска районна прокуратура отказа да образува досъдебно производство срещу Вергов: "... ако се приеме, че извършител на деянието е Юлиан Вергов, се налага правният извод, че действията му (т.е. нанесените удари) спрямо Диана Димитрова осъществяват единствено и само правна квалификация на причинена лека телесна повреда. Съгласно чл. 161 от НК това престъпление се преследва по реда на частното обвинение с тъжба на пострадалия до съда, поради което Прокуратурата на Република България не е компетентна да образува и води наказателно производство".  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.