Следва

Ужасното "студено" къдрене е обратното на ужасно в новия прочит на Кейти Холмс

We Love: сребърните корени на Наоми Уотс на Оскари 2023

Винаги сме твърдели, че сребърните, за да не кажем побелели корени на косата са симпатични. Наоми Уотс очевидно мисли като нас, защото се появи на афтърпартито на Оскар 2023 на Vanity Fair с три пръста побелели корени, които се вписват без усилие в останалата част от пясъчнорусата й коса. Прическата й ни се вижда перфектният партньор на бялата рокля с пера 

Hair преди 1 година

Независимо дали ще решите да прегърнете сивото си или ще чакате следващия си час във фризьорския салон, етапът с корените определено е проблемен. Номерът е да се гарантира, че - подобно на Уотс - няма твърде голям контраст между по-светлите сребристи корени, които растат, и останалата част от косата.

Това често означава да прекарате малко повече време при посещението си при вашия колорист, защото плавният път към сивото си заслужава. Да не говорим, че също помага за създаването на красиво цветово измерение, както перфектно доказва мадам Уотс. Съчетанието на тази коса с безупречната кожа, прасковено-розовите устни и изразените очи, 54-годишната актриса изглежда приказно на събитието.

Тя определено не е единствената жена, която носи с респект и гордост от годините естествената си сребриста коса. Джейми Лий Къртис (която спечели наградата за най-добра актриса в поддържаща роля) и Анди Макдауъл също бяха сред поканените, представяйки посребърната страна на своята същност. Всички те изглеждаха страхотно и бяха откровено сияещи, дотолкова, че ти се иска да ги прегърнеш. Какво нещо е увереността! 



More Hair