Следва

„Вие печелите, аз си тръгвам": звездният стилист Лоу Роуч напуска заради "лъжите" и "политиката"

Никола Пелц: "Имам проблеми с кожата си, с тялото си, с всичко"

Никола Пелц е звездата на нова фотосесия, придружена от интервю, за списание Cosmopolitan в чест на годишнината от сватбата си с Бруклин Бекъм

Celebrities преди 1 година

Актрисата разказва за отношенията със съпруга си и свекърва й Виктория Бекъм, за финансовите затруднения в новосформираното семейство, личните й приоритети по оста кариера - деца и самочувствието.

Бруклин и Никола не са от онези двойки, които предпочитат да крият връзката си от обществеността, дори напротив. Двамата се наслаждават да показват публично чувствата си в Instagram, като денонощно се кълнат в любов един към друг и публикуват купища общи снимки. Изглежда, че с днешна дата целият свят знае всичко за отношенията между младоженците. Но толкова перфектно ли е всичко, колкото изглежда?

След шумната сватба на Никола и Бруклин, в която бяха инвестирани невероятните 3,5 милиона долара, но завърши с множество съдебни дела, някои все още в ход, главно по повод грешна организация и проблемни гафове на ангажираните фирми, измина цяла година, в която въпросното тържество все още се обсъжда, често в негативен смисъл (четете още: Никола Пелц планира втора сватба с Бруклин Бекъм заради „съсипаната“ първа). "Имам чувството, че всички злобни неща, които хората чуват в гимназията, могат да се прочетат в коментарите в моя Instagram. Просто искам хората да ме познават, преди да ме съдят. Ужасно е, защото бих искала да отговоря на всеки човек поотделно: "Не е вярно. Не е вярно. Не е вярно".

Никола отбелязва, че никога не търси нарочно информация за себе си в социалните мрежи, но ако "изскочи нещо, например в Tiktok", не може да спре да чете коментари. Особено когато става въпрос за членовете на семейството Бекъм и Пелц или за враждата между нея и майката на Бруклин Виктория. „Казах го толкова много пъти: няма никаква вражда".

Припомняме, че темата за разногласията между булката и свекървата е изключително наболяла от месеци. Фактът, че Никола предпочете друга сватбена рокля, а не от марката на свекърва й, се оказа огромна тема, търпяща стотици интерпретации. Отделно Пелц обвини майката на младоженеца, че не е помогнала в подготовката за сватбата. В края на краищата Виктория Бокъм си призна, че изпитва огромен дискомфорт от публичността на тези конфликти.

Междувременно Никола е във възторг от семейството и близките си приятели, които не са много. Тя смята за особено ценно приятелството си със Селена Гомес, с която се запознават преди няколко години на светско събитие и веднага се сближават. За Пелц се оказва изненада да намери сродна душа в „зрялата си“, както тя казва, възраст (вижте още: Double Trouble: еднакви Селена Гомес и Никола Пелц за ЧНГ - рокли, обувки, тату).

„Тя ми е като собствена сестра. Обичам я безкрайно. Тя наистина е един от най-невероятните хора, които съм срещала през целия си живот. Най-добрият човек на света. Сърцето й е златно и имам чувството, че я познавам от цяла вечност."

Темата за женското приятелство и солидарност е особено важна за младата актриса. "Ако просто вървя по улицата и момиче ми каже: "О, Боже, харесвам тоалета ти", това означава много повече, отколкото ако го каже мъж. Когато момиче ти направи комплимент, това е много по-важно."

Никола израства с шестима братя, които непрекъснато й напомнят, че е невероятна и специална. Това помага на младата дама да придобие самочувствие и по-внимателно да избира партньори в бъдеще.

"Имах само три гаджета, защото винаги бях резервирана, докато не харесах някого изцяло. Братята ми винаги казваха: "Не. Заслужаваш повече.""

Въпреки любовта и вниманието на братята, Никола, както много момичета, често има комплекси относно външния си вид.

"О, боже мой, имам толкова много неща, които не харесвам. Кожни проблеми, проблеми с тялото, всичко. Всичко е трудно в ерата на социалните мрежи: tiktok, instagram - хората непрекъснато ни дебнат. И тогава се събуждаш, кожата ти е кофти, боли те стомах или просто се чувстваш зле... Имам такива дни през цялото време. Просто е трудно да си момиче, това е всичко. И особено трудно е да си момиче в наши дни."

Затова Пелц вярва, че всеки човек има нужда от някой до себе си, „който те обича и винаги иска да те развесели“. Никола има късмет - съпругът й Бруклин е точно такъв човек и я обгражда с внимание и любов през цялото време. „Той продължава да ми пита: „Добре ли си?“

Единствената нощ, която влюбените не са прекарали заедно, откакто се запознават през 2019 г., е нощта преди сватбата. Бруклин е толкова нервен, че залива булката със съобщения в духа на: „Ще дойдеш ли до олтара? Не си размислила, нали?“ Налага се Никола да успокоява младоженеца: "Да. Ще дойда до олтара. Не се притеснявай. Обичам те."

Но дори и в идеалното семейство Бекъм-Пелц се оказва, че има и лоши моменти. "Във всяка връзка има разногласия, никоя не е идеална. А когато си толкова близък с някого, че той знае всичко за теб, тогава кавгите са неизбежни."

В семейството има разногласия и относно раждането на деца. И двамата съпрузи са израснали в пълни семейства, заобиколени от внимание и любов, и со по няколко братя и сестри. Бруклин иска бебе възможно най-скоро, докато Никола планира да посвети още няколко години на кариерата си.

Наскоро двойката се сблъска и с финансовата страна на проблема, като продаде дома си в Лос Анджелис. „Беше толкова глупаво от наша страна. А сега спестяваме пари, за да купим мечтаната къща. Имаме нужда от нова къща, особено защото имаме много кучета.“ Вижте още: Супер сладко: Никола Пелц и Бруклин Бекъм в търсене на приятел в кучешки приют.

Състоянието на бащата на Никола Нелсън Пелц се оценява на милиард и половина долара, Бруклин също не е израснал в бедно семейство. Въпреки че младоженците са до голяма степен зависими от родителите си, те се опитват да изградят живота си сами. Постоянно се сблъскват с критики заради луксозния си начин на живот с парите на богатите си роднини: помпозна сватба, платена от бащата на Никола, скъпи имоти, липса на постоянна работа на Бруклин и т.н.

Бекъм-младши се занимава с фотография от няколко години и е стажувал в няколко модни издания, но напоследък се е захванал сериозно с готвене, като посвещава много време на снимане за влогове за храна. Докато Никола активно развива актьорската си кариера - миналата есен излезе сериалът "Добре дошли в Чипъндейлс" с нейно участие, а тази година актрисата работи върху снимките на независимия филм "Лола Джеймс", сценарият за който тя самата написва и действа като продуцент.

Двойката ще живее в Лос Анджелис заради работните си онгожименти, но мечтаят да се преместят в Ню Йорк. "И двамата много обичаме Ню Йорк. Ако работата ни беше там, щяхме да сме там за пет секунди. Разгледахме апартаментите и там."

Но актрисата планира да изгради кариера в Холивуд. "Има толкова много неща, които бих искала да направя. И мисля, че когато ги направя, ще се почувствам спокойна. Тогава бих искала да имам бебе, след което да се върна на работа."

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.