Следва

Най-хубавото гардже? Облеченото в Louis Vuitton, ако съдим по премиерата на бебешката им серия

Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023

Снощи в Маями се проведе ревюто на новата колекция на Boss - Пролет/Лято 2023, на което присъстваха куп топмодели от 90-те и десетки звезди от шоубизнеса

Runway преди 1 година

Пистата край Herald Plaza бе заобиколена от вода и придружена от светлинно шоу с фонтани, съответно ефектът "модели, ходещи по вода" бе прекрасно възпроизведен. 

Ревюто откри 55-годишната актриса и модел Памела Андерсън в класически костюм с панталон в кремав цвят. Косата на звездата бе прибрана назад в небрежен кок, а лицето й - лишено от ярък грим - внушава усещането за абсолютна натуралност. Напоследък Памела активно популяризира естествената красота и се появява публично и снима с минимално количество грим. В стилистиката на немската първокласна марка Бос този бюти прийом изглежда перфектно.  

На подиума се появиха още Амбър Валета, DJ Khaled, Кандис Суейнпол, бившият вече стилист на Зендая и куп други звезди Лоу Роуч (който преди ден обяви оттеглянето си от модната индустрия), и вечната Наоми Кембъл, която закри шоуто.

Новата колекция на Boss Пролет/Лято 2023 е частично вдъхновена от самия Маями, а основните мотиви при нейното създаване са „напрежението, което възниква между контрастиращите елементи - твърди и течни състояния, земя и море, непрозрачно и прозрачно, минало и настояще”, се казва в прессъобщението на марката.

В колекцията преобладават топлите и приглушени цветове, както и характерните за марката цветове – черно, бяло и камилско бежово. Дрехите са изработени от смесени материи – лен, коприна, рециклиран найлон, а обичайните за Boss сака с права кройка, панталони и поли тип молив получават нови интерпретации. 


Амбър Валета


DJ Khaled


Кандис Суейнпол


Лоу Роуч



Наоми Кембъл

Сред гостите на шоуто бяха бившата любима на Леонардо ди Каприо, моделът Камила Мороне, певицата и актриса Сюки Уотърхаус, Деми Ловато и десетки други звезди.


Камила Мороне


Камила Мороне и Сюки Уотърхаус


Деми Ловато 

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Аделина Дуцкинова

Interviews преди 3 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!  

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.