Следва

650 часа ръчна работа: оскаровата рокля на Мишел Йео от Dior Haute Couture в детайли

Ръководството на TikTok преговаря за продажбата на социалната мрежа

През 2020 г. американският производител на софтуер Oracle и търговецът на дребно Walmart бяха сред потенциалните купувачи

Health преди 1 година

Собствениците на социалната мрежа TikTok започнаха преговори с потенциални купувачи на фона на изявления на американските власти за забрана на приложението в Съединените щати. За това пише New York Post.

„TikTok обмисля възможностите и проучва потенциални сделки, които бяха обмисляни и по-рано, когато Доналд Тръмп, като президент, заплаши да забрани приложението през 2020 г.“, казва източник пред изданието.

С кого точно се водят преговори, засега не се съобщава. През 2020 г. американският производител на софтуер Oracle и търговецът на дребно Walmart бяха сред потенциалните купувачи. Ако тогава беше сключена сделка, една от тези корпорации щеше да поеме контрола върху американското дъщерно дружество на TikTok, потребителските данни и модерирането на американско съдържание.

По-рано стана известно, че TikTok инвестира 1,2 милиарда евро в изграждането на европейски центрове за данни. Два от тях ще отворят врати в Дъблин, Ирландия. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.