Следва

Четири пъти Браво! за Кийра Найтли в Ню Йорк

По повод Международния ден на съня - 7-те най-чести еротични сънища и какво значат

От желанието за професионално развитие до преодоляването на сериозно емоционално разочарование - ровим в дебрите му по повод Международния ден на съня, 17-ти март 

 

Health преди 1 година

Какво се крие зад ярките ни сънища? А зад по-пикантните? Ето значението на 7-те най-често срещани еротични сънища според Анна-Карин Бьоркланд , експерт по сънища и писател.

1. Правите секс с приятел

Ако сънувате подобно нещо често, не означава обезателно, че мечтаете за този човек. В действителност този сън произтича от „емоционална свръхдоза“, която се превръща в сексуално желание през нощта. Рядко предполага желанието приятелят да се превърне в нещо повече.

2. Секс с бивш

Не говорим нито за угризения, нито за съжаление. Не става дума и за евентуалната възможност все още сте привлечени от този човек. Това са само спомени, които излизат наяве. В много редки случаи подобен сън може да означава, че отново се интересувате от него/нея.

3. Еднополова връзка

Според Юнг всички ние имаме както мъжки, така и женски аспекти. Щастливи сме, когато тези две страни са балансирани. Това може да изразява необходимостта ви от контакт и интеграция с тези фундаментални архетипове на психиката, където анимата извиква несъзнателния женски аспект в мъжа, а анимусът - несъзнателния мъжки аспект в жената.

4. Правите секс с шефа

Рядко означава, че изпитвате сексуално привличане към него/нея. Изглежда, че този тип мокри сънища се харесва на подсъзнанието и предполагат, че по-скоро искате да се развивате професионално. Желаете по символичен начин да се доближите до шефа си.

5. Секс с колега

Еротичните сънища са най-вече знак за внимание към вътрешните качества. Така, когато сънувате, че правите секс с колега, става дума за вашите професионални качества, както и тези на въпросния колега. Този тип сънища могат да имат и предсказателна стойност.

6. Имате много силен оргазъм

Сексуалното желание е творческата сила на Вселената и преживяването на интензивен оргазъм е наградата за култивирането на тази сила. Интензивен оргазъм в сънищата често се случва, когато се чувствате добре, спокойни и балансирани.

7. Не можете да достигнете оргазъм

Невъзможността за постигане на удоволствие може да символизира чувство на неудовлетвореност в живота ви. Противоречивите емоции и желанието да постигнете нещо могат да ви накарат да сънувате сексуален провал. 

More from View Sofia

Ден на народните будители: разказваме за сестрите Стела и Ралица Каменови и как карат да заживеят наново потъналите села на България

All About Life преди 2 години

Българското село Живовци технически вече не съществува. Когато комунистическото правителство решава да построи язовир през 1966 г., селяните унищожават собствените си домове, за да направят място на новия водоем. Язовир "Огоста" залива празната равнина, където някога се издига селището.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.