Следва

Томислав Дончев пред View Sofia: "Когато се научим да работим така, както искаме да живеем, ще стане!"

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Чудесните кадри на Катрин и децата й, част от Коледната им фотосесия, са повече от сладки и този път идват по случай Деня на майката, който Великобритания отбеляза на 19 март. Определено светът обича Кейт Мидълтън и нейните принцове и принцеси - Джордж, Шарлот и Луи - след публикуването на кадрите заваляха стотици хиляди възторжени реакции

 

Celebrities преди 1 година

„Нашето семейство ви пожелава честит Ден на майката“, гласи надписът към снимките.

Не е тайна, че Кейт си пада по фотографията и най-често именно тя прави портрети на децата си, които след това се появяват в официалния Instagram на принца и принцесата на Уелс. Този път обаче съпругата на принц Уилям се изяви като модел, а зад камерата застана известният кралски фотограф Мат Портеъс (вижте още: Кейт в очакване или защо, на 41 от днес, принцесата на Уелс обещава да е една велика кралица).

 

В чест на празника Бъкингамският дворец пусна и архивни снимки на други членове на кралското семейство. Една от тях изобразява вече покойната кралица Елизабет II, гушнала сина си Чарлз, днес вече крал Чарлз III, а друга изобразява съпругата на Чарлз III, Камила Паркър-Боулс, усмихната до майка й, Розалинд Кубит.


Кралица Елизабет със сина си Чарлз


Камила Паркър Боулс с майка си Розалинд Кубит

Идеята да се споздлят толкова различни кадри една до друга не се хареса на мнозина. Много британски поданици все още обвиняват Камила, че е разрушила брака на Чарлз и принцеса Даяна и са убедени, че покойната кралица Елизабет също трудно е приемала втората си снаха. Струва си обаче да припомним, че малко преди смъртта си Елизабет II изрази личното си желание Камила Паркър-Боулс да получи титлата кралица-консорт след коронацията на принц Чарлз, като по този начин даде да се разбере, че томахавката е отдавна заровена.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.