Следва

Достъпна и секси: "Роклята на отмъщението“ от Mango е новата TikTok мания

Най-хубавото гардже? Облеченото в Louis Vuitton, ако съдим по премиерата на бебешката им серия

Дизайнерската модна къща неочаквано пусна лукс за новородени, очевидно нишата жадува за подобни стъпки  

All fashion преди 1 година

Лукс за бебета? Винаги! Защото нещата в сегмента не се свеждат само до изтънчените материи, ръчната работа и изумително качествените материали. Луксът обхваща всички сфери на живота – от интериорния дизайн, през грижата за косата и кожата, та чак до бебешкия живот.

Модата за невръстни дами и господа набира ударно скорост, заливайки ни с пищно разнообразие от модели и цветове, и с един много съществен акцент - "мама и аз“. Бебенцето, облечено в любимата марка на мама и татко е не просто инфлуенсърска тенденция, а цялостна философия в обличането. Френският гигант Луи Вютон се възползва от тренда и песна на пазара чисто нова авторска бебешка колекция - дебют на LV в облеклото за най-малките. Не можем да не приветстваме новото начинание на компанията, още повече, че показаното дотук буди истинска възхита (вижте още: LOUIS VUITTON, Spring 2023 READY-TO-WEAR). 

Кашмирени гащеризони, памучни костюми, обувки с монограм и божествени плетени одеалца, специално предназначени за бебета до една годинка – всичко това въплъщава красивата и напълно завършена първа колекция LV baby. Истинска радост за майките, защото кой друг би могъл по-добре да оцени изящната изработка на дрешките и да се наслади на очарованието от подреждането им в детското гардеробче?

За да отпразнуват новата колекция, Луи Вютон и дизайнерката Сабин Гети организираха пищен обяд в шикозния и пълен с цветя апартамент, намиращ се над магазина на бранда на New Bond Street. На събитието бе поканена подбрана група от вдъхновяващи и креативни настоящи и бъдещи мами в Лондон.

Принцесата на Йорк Беатрис, актрисата Клара Паджет, предприемачът Шармадийн Рийд, бизнесдамата Вероника Чоу, директорът на Кралския балет Лорън Кътбъртсън и дизайнерката Табита Симънс с възторг коментираха миниатюрните шапки, ръкавици и гащеризони в деликатни нюанси на жълто, розово, синьо и бяло. „Иска ми се да ги направят в размер за възрастни“, сподели Сабин Гети. Според нея е чудесно, че сега родители и деца мога да носят дрехи от една и съща марка, доверявайки се напълно на качеството и естетиката. Наслаждаваме се на Louis Vuitton Baby Collection, първа в историята и изобилстваща от абсолютно съвършени терлички, балетни пантофки, бебешки спални торби, одеалца, жилетчици, сувенири и още тук.  

Джеймс Д'Кели и Лорън Кътбъртсън


Шармадийн Рийд, Принцеса Беатрис от Йорк и Сабин Гети

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.