Следва

Джеръми Скот се разделя с Moschino след 10 години начело

Достъпна и секси: "Роклята на отмъщението“ от Mango е новата TikTok мания

Всъщност може би вече имате нещо подобно 

Shopping преди 1 година

Въпреки че поддържането на тенденциите в TikTok е работа на пълен работен ден, има някои по-очевидни вирусни видеоклипове, които е трудно да се пропуснат – например, че халапеньото лекува ечемик или че остаряването всъщност е секси. Но секцията „За вас“ – въпреки че често е пълна именно с модни находки – понякога вади на много преден план конкретен артикул, който всеки носи в момента. Този път черната рокля на Манго е ТикТок - чудото, защото бе нарочена единодушно за новата сезонна „рокля на отмъщението“ (вижте още: Роклята на отмъщението: първата поява на Меган в Америка се оказа проблем, не само заради деколтето).

И така, какво му е страхотното на поредния тренд? Сатенената макси рокля с готин корсет, съблазнителна цепка и дантелени детайли на бедрото е безспорно красива. Избор от новата примиум колекция на испанския бранд Mango, именувана с директното SELECTION, тази дреха е нещо, което спокойно отнасяме в графата "модно съкровище". 

@kl.tips Try on posted ✨ #newinmango #revengedress #blackdress New in mango #mangocollection #mangodress #datenightoutfit #dateoutfit #outfitideas #pourtoii #fypシ #fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce - AMARNI

А защо е спрягана за "рокля на отмъщениет"? Припомняме, че това е термин, свързан с принцеса Даяна, която облича прилепнала черна рокля с дължина доста над коляното - проблем с кралския протокол - проектирана от Кристина Стамболян, за да присъства на партито на Vanity Fair през 1994 г. Моментът съвпада с вечерта, в която нейният тогавашен съпруг, по онова време принц, а днес крал Чарлз признава за изневярата си по националната телевизия (вижте още: Онзи път, когато лейди Даяна предизвика кралицата, слагайки огърлица на челото си).

И така, какви са характеристиките на една сполучлива рокля на отмъщението? Тя обезателно е черна (като ода за стила на Даяна) и е призвана да ви накара да се почувствате (и да изглеждате) невероятно, уверено и мощно, когато я носите. По принцип това не е чак толкова невероятна като кройка или новаторски подход в изпълнението дреха, а тоалет, в който се усещате толкова добре, че просто излъчвате необходимото отмъщение за всички бивши хора, ситуации или епизоди от миналото ви. Така че никак не е изненадващо, че десетки фенове бяха забелязани да демонстрират версията на Mango в TikTok, която, освен всичко друго, има и великолепното предимство да е невероятно достъпна. 

Естествено, този конкретен модел на цена от 269.99 лева, който намираме за отличен и за предстоящите абитуриентски балове, се разпродава бързо онлайн, но все още има налични  размери ТУК.

More from View Sofia

Секс, голота, провокация, импровизация: топ 10 на ключовите тенденции Пролет/Лято 2022

All fashion преди 2 години

„Не е ли най-еротичната част от тялото там, където дрехата се отваря леко?“ е цитат, който често си припомняме, от френският писател и теоритик Ролан Барт. Би било интересно да си представим какво би казал нежният мъж Барт за декарите гола плът, показани на подуимите по време на Седмиците на модата за сезони Пролет/Лято 2022. Ревютата, проследени от нас почти до последното, минаха през септември, съответно в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Какво ни чака през настъпващите Пролет/Лято, състематизираме на база видяното, надолу. Пригответе се за ултра сексапил, много голота, много късо, също толкова прозрачно и изобщо за един приятно топъл бунт на плътта... 

More Shopping