Следва

Финландците са най-щастливи на света, македонците - най-нещастни на Балканите

Дъщерята на Кейти Холмс ще учи мода, плаща татко Том Круз

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, Сури, ще навърши 17 години през април и вече сериозно мисли къде и как да продължи обучението си, като вече е кандидатствала в няколко университета 

Celebrities преди 1 година

С финансовата страна на въпроса ще се заеме звездният баща, когото Сури не е виждала от 10 години.

Според Daily Mail, Сури Круз завършва гимназия тази пролет и вече подава документи за колежи, клонейки към изучаване на мода в университета Fordham в Ню Йорк. Кейти Холмс е доволна от избора на дъщеря си, тъй като иска Сури да продължи да живее в града, в който е израснала и съответно да бъде близо до майка си възможно най-дълго (вижте още: Кейти Холмс в страхотно интервю: "На 41 знам какво искам и го постигам сама") .

Том Круз от своя страна не коментира решението на Сури, но в съответствие със споразумението за развод, сключено между актьорите през 2012 г., той е длъжен да покрие всички разходи на дъщеря си по обучението й, както и всички медицински разходи и застраховки, като едновременно плаща на бившата си съпруга по 400 хиляди долара на година до 18-тия рожден ден на общото им дете.

„Том винаги е изпълнявал задълженията си, когато става въпрос за финансовите ангажименти към Кейти и Сури“, казва източникът пред Daily Mail .

Актьорът не общува с дъщеря си заради религиозните си убеждения от цели 10 години. Кейти Холмс отказа да посвети Сури в сциентологията, религия, на която Том е невероятно отдаден и която през 2001 г. разруши брака му с Никол Кидман. Поради факта, че Сури не е привърженик на Църквата на сциентологията, на бащата му е забранено да я вижда. Самият Том следва твърдо религиозните си вярвания, поставяйки ги над семейните ценности.

Въпреки факта, че Кейти отглежда дъщеря си сама, а може би именно поради този факт, Сури расте като умно и силно момиче, води затворен начин на живот и има отлично чувство за стил от детството си. Според някои предположения, гардеробът й вече се оценява на 5 милиона долара.

Освен страстта си към модата, Сури се пробва и като певица. Тя изпълни основния саундтрак към Alone Together, режисиран от Кейти Холмс, който излезе миналото лято. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.