Следва

Стил урок на седмицата: пролетното комбо на Памела Андерсън от мини и тренчкот

Финландците са най-щастливи на света, македонците - най-нещастни на Балканите

Най-щастливата страна в света определено е Финландия. За шеста поредна година жителите на тази страна са начело в класацията на най-щастливите хора на "World Happiness Report" 

 

Health преди 1 година

За последния доклад институтът Галъп проведе проучвания, в които хора от 137 страни отговарят на въпроса колко доволни от живота си са и анализира данни от различни категории като брутен вътрешен продукт на глава от населението, социална подкрепа, здравословен начин на живот, свобода на избора, доброта на цялото население и корупция. Сайта на проучването е тук.

Всички скандинавски страни се класират високо в списъка: Дания е на второ място, Швеция е шеста, Норвегия - седма. Исландия, Израел и Холандия заемат останалите три места в Топ 5 на най-щастливите страни в света.

Тази година Швейцария зае осмо място, деветото е за Люксембург, а на десето място са жителите на Нова Зеландия.

Македонците са най-нещастни на Балканите и тази година са на 87-о място в класацията.

България изпреварва съседите с 10 места и е 77-ма, останалите страни в съседство са по-добре - Словения е на 22-ра позиция, Косово - на 34-та, Сърбия - 45, Хърватия - 48, Гърция - 58, Черна гора е на 67-мото място, Босна и Херцеговина - на 71-во, Албания - на 83-то.

Народът на Афганистан е най-нещастният в света. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.