Следва

Only on special occasions: роклята на Кейт Бекинсейл е съвършенство на голо

Стил урок на седмицата: пролетното комбо на Памела Андерсън от мини и тренчкот

Дни след много приятното й участие на шоуто на Boss Пролет 2023 в Маями, Памела Андерсън пристигна в Лондон за събитие на Tommy Hilfiger, облечена в тоалет, с който спокойно дефинираме пролетта

Celebrities преди 1 година

Изтегналият се край Темза раннопролетен град по традиция посреща март със сиво небе и дъждове, но Памела с едно движение смени посоката и съобщи, че новият сезон е тук. Направи го по великолепен начин, с тоалет, изграден от класически пролетни елементи - мини пола в камилски цвят, комбинирана с еднореден бежов тренч и ярко синя риза с мъжки силует. Аксесорите са фантастично допълнение - тесен колан, ъгловати слънчеви очила и черни сандали с каишки.

Известните тънки вежди на звездата са другото, което изпъква с пълна сила, като прави впечатление и много приятната й прическа, без обем, без топировка, просто пуснати спокойно кичури и път в средата. Видяхме това й стилистично предпочитание в новото видео за Vogue - In The Bag – и начина, по който красивата 55-годишна актриса го постига. Друг бюти хак, привнесен от 90-те - силно подчертаните с тъмен грим очи. 

Докато гримът на Андерсън остава непроменен от дните й в Baywatch, то стилът й със сигурност днес е различен. Стилистът Ребека Рамзи започна работа с Пам Андерсън миналата година, като се нае да подготви гардероба й около промоцията на документалния филм на звездата за Netflix - Pamela, A Love Story. Припомняме, че турът започна с огнена рокля на Naeem Khan, вдъхновена от нейния емблематичен червен бански костюм в "Спасители на плажа".

„Памела заслужава всичко това. Много съм щастлива, че тя получава своя момент. Нямам търпение да видя докъде ще стигне“, каза Рамзи пред британския Vogue за работата си с неподражаемата звезда, добавяйки: „тя носи дрехите, а не обратното“. Последната й визия е доказателство за това, затова и я приемаме за един чудесен Стил урок, който ще приложим скоро. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 9 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.