Следва

Нито ден без нова тръпка: Хари Стайлс и Емили Ратайковски са новата звездна двойка

Селена Гомес и Зейн Малик гаджета? Така поне изглежда след една вечеря в Ню Йорк

Селена Гомес и Зейн Малик предизвикаха слухове за връзка, след като бяха забелязани на нещо, силно напомнящо романтична среща в Ню Йорк

Celebrities преди 1 година

Домакинята в любим на звездите ресторант в Манхатън става свидетел как Гомес и Малик се целуват, докато вечерят заедно в края на миналата седмица, твърди Клариса Гарсия във видео в TikTok, което мигновено стана вирусно.

„Никой не ги забеляза, освен собственичката“, казва Гарсия пред Page Six по телефона в петък, добавяйки, че ресторантът е в Сохо. „Беше доста публично, но … никой не се интересува от известни хора в Ню Йорк.“

Гомес и Малик, и двамата на по 30 години, също очевидно не са се интересували от прекомерна дискретност по време на предполагаемата им любовна среща. 

Твърди се, че двойката се е чувствала прекрасно, усамотени на маса в центъра на голямото и оживено заведение за хранене.  

Романтичните слухове всъщност тръгнаха, когато наблюдатели с орлов поглед забелязаха, че Малик отскоро е един от 403-те милиона последователи на Гомес в Instagram. Той следва едва 18 души от своя акаунт, така че не е сложно да се проследи действието му. 

Малик има 2-годишна дъщеря Кай от бившата си приятелка Джиджи, която заряза музиканта от One Direction през октомври 2021 г., след като той беше обвинен, че е ударил майка й, Йоланда Хадид.


Джиджи Хадид и Зейн Малик

Изпълнителят на „Pillowtalk“ категорично отрече обвиненията. Джиджи, от своя страна, запази мълчание за инцидента, но нейният представител сподели в изявление: „Джиджи е фокусирана единствено върху най-доброто за Кай и моли за уважение на личното й пространство". 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.