Следва

We Love: Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и четирите деца за първи път

Нито ден без нова тръпка: Хари Стайлс и Емили Ратайковски са новата звездна двойка

Хари Стайлс и Емили Ратайковски... не е за вярване. И нямаше да повярваме, ако не бяхме достигнати от страстта на талази, налазила ни от далечно Токио 

 

Celebrities преди 1 година

Нито ден на тази земя не си струва, ако няма любов. Така бихме озаглавили видеото, което обиколи света преди часове, в което 29-годишният музикант и 31-годишният модел си разменят страст на улицата - горещи целувки, придружени от сластни движения. Емили е подходящо облечена с тясна пола, къса тениска и пухено якенце, той е вероятно в Gucci, без да сме сигурни. 

Припомняме, че Хари се раздели с Оливия Уайлд миналия ноември. Само преди две седмици Оливия и Емили бяха снимани заедно на афтърпартито на Vanity Fair след Оскарите. През юни миналата година те седяха една до друга и на концерта на Хари в Париж.

Емили пък беше омъжена за Себастиан Беър-Маклард до юли 2022-а. Двамата имат 2-годишен син. Само преди месец красавицата сподели кадър с друг вакъл хубавец - Ерик Андре, с когото нещата изглеждаха сравнително сериозни, все пак става дума за снимка преди, след или около среща с щастлив край. Три месеца преди този епизод Емили се радваше на интимната компания на Пийт Дейвидсън, до малко преди това гадже на Ким Кардашян... и т.н. Дали епизодът ще се окаже нещо като интерпретация на "Пороците на Токио" или ще има продължение, предстои да разберем, едновременно припомняйки негодуванието на Емрата от вечното папарашко дебнене, поради което, милата, една нормална връзка не може да захване

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 9 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 6 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.