Следва

Lidl и Kaufland въвеждат първите в ритейла автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове

Запознайте се с: Виктория Савойска, модел и инфлуенсър, начело на италианската династия

Само на 19 години, тя е първата жена, на която е дадена властта да ръководи кралското семейство

Celebrities преди 11 месеца

Принцеса Виктория Кристина Аделаиде Киара Мария е родена на 28 декември 2003 г. в Женева. Член е на Савойската фамилия, първородно дете на Емануеле Филиберто, принц на Венеция и Пиемонт и френската актриса Клотилд Куро. Дотук нищо интересно. Само че на младата красавица не ѝ стига да бъде просто принцеса, затова става модел и инфлуенсър, и то доста успешен. Акаунтът ѝ в инстаграм се радва на 77 хиляди последователи, а съдържанието, което споделя, определено си заслужава вниманието.

Виктория живее в Париж, където завършва колеж по изкуствата. Позира за едни от водещите брандове, макар напоследък да е доста заета със семейните ангажименти на кралската фамилия (присъства на погребението на папа Бенедикт XVI във Ватикана заедно със семейството си през януари, освен останалото). Често пътува до Щатите за пищни партита и модни ангажименти и като цяло е примамлив образ на богата млада жена с произход, положение и пари.

Принцесата бе въведена (макар и символично) като глава на Савойската династия по време на помена по повод 40-годишнината от смъртта на нейния прадядо и вуйчо на нашия цар Симеон II, последният крал на Италия Умберто II. Встъпването на Виктория в тази “длъжност” стана възможно благодарение на решението на нейния дядо, Виторио Емануеле, да отмени закона, който позволяваше само на наследниците от мъжки пол да оглавяват фамилията. Макар да не стои на трон и реално да не може да управлява, тя все пак ще представлява Савоите занапред.

Освен всичко друго, Виктория също е била модел на Victoria's Secret и е неизчерпаем източник на вдъхновение за всеки, който е истински пристрастен към красотата. Спокойно бихме дали на принцесата прозвището принцеса-инфлуенсър и нямаме търпение да видим как ще съчетае двете неща едновременно. Междувременно нека се насладим на красивите ѝ снимки, напомнящи старите италиански знаменитости с невероятния ретро чар и неподправена женственост.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.