Следва

Sitting disease: болестта на съвремието и как да се предпазим

4 х 24: Кейти Пери жонглира със стила - сменя визиите на всеки 6 часа

Мда, найс гардеробче 

Celebrities преди 1 година

Кейти Пери е чудесна отправна точка за приятно и динамично пролетно обличане, поне от 4-те напълно различни визии, които ексцентричната поп звезда смени за едни нищо и никакви 24 часа в така благорадния за стилови смелости Ню Йорк. (Вижте още: "Четири пъти Браво! за Кийра Найтли в Ню Йорк")

Имаше времена, когато от Кейти Пери струяха радост и цвят на талази - където и да отидеше, след нея се извъртаха стотици глави, а на сцената даваше най-доброто от себе си, облечена без изключение в критично смели тоалети. От известно време я виждаме малко по-рядко и цветните й ревюта като че ли вече не са толкова чести. И все пак преди дни в Ню Йорк, тя доказа, че все още е кралицата на стила, която всички помним, представяйки 4 визии за 24 часа, всички много различни по стил и намерения.

Кейти Пери като луксозно хипи от 70-те

Кожусите са много модерни от няколко сезона насам. Кейти го предпочита като дълго палто с колан в талията и обърната кожа по краищата в кафяво-бежово. Компания на много приятното палтенце правят ретро очила от 70-те и чанта и обувки в бордо. Визия, която ни напомня на възкръсналата мания по инди модата, но в изтънчен вариант.

Кейти Пери loves Барби

Цялостното розово е задължително - просто звездата обожава цвета, виждали сме я стотици пъти в него. Тук интерпретацията е леко странна - грамаден овърсайз силует, съставен от блейзър и пола. Неочакваният момент? Душът от контрастни черни ресни. Иначе - сандалите на платформа са черни, чантичката - розова, поредното доказателство, че може и да са в един тон, но може и да не са, стига да има логика с останалато в тоалета. Чантата и обувките, имаме предвид. 

Кейти Пери в Bikercore

Много приятен прочит на байк модата тук - за това флуоресцентно жълто байкърско яке бихме заменили кралство. За завършек на тоалета - най-прост потник и скъпи дънки с перфектна кройка. 


Да живее винтиджа: Кейти Пери в кадифе от 1989


Кейти Пери елегантна

И накрая, Кейти Пери избра изискана визия, състояща се от бяло манто с колан, черна миди рокля и чехли с котешко токче. Различен облик от този, в който сме свикнали да я виждаме, но който демонстрира още повече способността й да се трансформира и с лекота да приема различни лица, когато става въпрос за стил.

От този моден маратон, не можем да не ви попитаме кой е фаворитния ви тоалет в 24 часовото стилово кръгче на красивата певица - в анкетата, please >>>    

Анкета

От на Кейти Пери тоалетите си заплювам

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 6 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.