Следва

Донатела избра Ан Хатауей за лице на Versace ICONS, най-личната й колекция

Micro French - много приятният нов маникюр на Дженифър Лопес

Блясъкът, който бихме добавили към ежедневието си

All fashion преди 1 година

Класа, крещяща “аз съм богато момиче” - що се отнася до маникюра, Дженифър Лопес винаги успява да зададе тенденция, обичайно обвита с доза блясък. Този бяло-неонов маникюр, който веднага предизвиква асоциации за лъскава сребриста рокля и много бижута, чудесна визия за червения килим или дори виенски бал, впрочем, много ни допада за пролетния сезон.

Творецът, който стои зад визията на ноктите на Лопес, е Том Бачик. От неговия Instagram акаунт разбираме тайната на перлените нокти с почти прозрачен френски завършек.


Rich Girl маникюр - "скъпи" нокти за минималисти


„Микро френска фантазия“, описва творението си Бачик. В съчетание със селекция от ефирни и пречупващи светлината пръстени, маникюрът, носен от Лопес на премиерата на “Air” в Лос Анджелис с Бен Афлек под ръка - се превърна в нещо много повече от финални щрики на визията. Многотоналното покритие на чистия блясък осигурява истински glam, достоен за диамантите на звездата и общото излъчване на изтънчен, игрив лукс. И въпреки че комбинацията е перфектна за инкрустираната с кристали рокля на Лопес, френската фантазия е достатъчно подходяща и за ежедневно носене. Сигурни сме, че съвсем скоро ще бъде тренд тази пролет.

 

More All fashion